Zerina Hećo – Biografija, Visina, Težina, Godište

Zerina Hećo – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Zerina Hećo – Tragično detinjstvo i opaka bolest

     Rođena u Sarajevu, popularnost stekla u Beogradu, učešćem u rijaliti programima, prelepa Bosanka, starleta, je javnosti otktila delove svog tužnog odrastanja. Naime, otac joj je poginuo u ratu, kada je imala 4 godine, ali je majka, zbog nje i sestre rešila da ostane sama, da se ne udaje ponovo i da se samo posveti svojoj deci.

     Imala je Zerina i brata po ocu, koga je upoznala kada je imala 13 godina. On je bio u raljama narkomanije, lečio se, nije ni znao da im je otac poginuo. Kasnije se i on sam ubio, što je Zerinu jako pogodilo.

     Zerina je preživela i opake bolesti, sa 14 godina joj je dijagnostikovan tumor, imala je čak nekoliko operacija, pa je u jednom od programa rekla da je njen najveći strah bio da ne ostane bez kose. Pobedila je svoj strah tako što se suočila sa njim, odnosno, ošišala se na ćelavo u emisiji. Kaže da je prvi put prošla pakao, retka bolest, operacije, anestezije, tužan pogled i neverica majke, učenje od kuće, dok druga deca idu u školu i druže se… Po njenim rečima fali joj 2 metra creva, zbog bolesti i operacija i da je njen organizam takav da joj se bolest ponovo vraća. Inače, nosi prezime bivšeg muža, njeno devojačko prezime je Sarah.

Zerina Hećo – Biografija, Visina, Težina, Godište

Zerina Hećo- Silikonska lepotica

     Zerina je, prema tvrdnjama mnogih, čak i njenog bivšeg muža bila prava lepotica. Ona, međutim, nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je rešila da mnogo toga promeni na sebi, odnosno da stavi u sebe ogromne količine silikona. Tako da su joj sada usne i grudi uvećane do neprepoznatljivih veličina.

Zerina Hećo- Nesavesna majka

    Zerina ima ćerku iz prethodnog braka. Devojčicu čuva baka, odnosno Zerinina majka. Jako često, Zerinin bivši muž Rusmir pokušava preko raznih Socijalnih službi da preuzme starateljstvo nad njihovom ćerkom, jer smatra da je Zerina nesposobna da se adekvatno stara o detetu, između ostalog zbog svog načina života. Ona tvrdi da je sa njim u dobrim odnosima, upravo zbog njihovog deteta, ali da se od njega razvela zato što ju je on fizički maltretirao.

Zerina Hećo- skandali

     Neki od razloga, zbog kojih Rusmir želi da skloni dete od majke Zerine jeste upravo njeno razvratno ponašanje, ono koje ona sama prezentuje u rijaliti programima, kao i ono što se o njoj priča. Zerina ne prestaje da pravi skandale.

Počnimo od toga da spava potpuno gola, a znamo da su u pitanju rijaliti programi, koji bukvalno sve snimaju. Zatim, imala je scene isterivanja đavola u samom programu, pijana pravila razne scene, veliki deo serijala se ponaša kao potpuno luda ili bude u vidno alkoholisanom stanju, sa jako puno ukućana se posvađala, sa nekima čak par sati pošto je ušla, čak je jednu koleginicu polila vodom, pa je intervenisalo obezbeđenje.

Zerina Hećo- Sex uživo i prostitucija

     Zerina je zaista jako čudna i žena i majka. Ona priča u emisijama o tome kako ne bi želela da ima život kao njena majka, kako želi bolji i ispunjeniji život, a ona svoj život ispunjava tako što ulazi u rijaliti programe i pored svih skandala i svađa, ona i ima partnere za sex tamo. Konkretno, sa Nikolom Lakićem je bila intimna, a sa Ivanom Marinkovićem se ljubila.

     Sex pred kamerama njoj ne predstavlja problem, a priča se i da se bavila prostitucijom, čak se javio i makro, koji je rekao da joj je tarifa bila 500 evra, a da se prostitucijom bavila od svoje 13.godine. Ona je čak priznala da je jednom i abortirala, jer je bila sa tim makroom, ali da ju je on maltretirao i da ona još uvek ima strah od njega.

Zerina Hećo i muzička karijera

     Zerina Hećo je nekada radila kao DJ, a uz pomoć jednog od svojih emotivnih partnera Dada Glišića je snimila pesmu „Skote“, koja na Youtube kanalu ima preko milion pregleda.

Zerina Hećo i Bane Čolak- Luda veza

     Najpoznatija veza Zerine je sa Banetom Čolakom, zapravo to je njena veza o kojoj se najviše pisalo i pričalo. Naime, oni su i pre ulaska u rilajit “Zadruga 2”  bili zajedno, on tvrdi da joj je sve plaćao, da joj je kupovao garderobu, da je sve što ona poseduje, pola njegovo. On je u rijalitiju nju branio, naročito kada se svađala sa drugim učesnicima. Nakon izlaska  iz šou programa, on je dao izjavu da ga je ona jedne noći lagala da je na infuziji, a ustvari je bila u noćnom provodu. On se uplašio za njeno zdravlje, ona mu je čak poslala sliku kako prima infuziju, ali je on shatio da ga ona laže. Kada je suočio sa istinom, plakala je. Njih dvoje su se čak i tukli u rijalitiju, a on je nakon svega rekao da više ne želi da bude sa njom, da joj želi sve najbolje, ali da se drži podalje od njega. O njoj je još rekao da je bila u vezi sa oženjenim muškarcima pre njega, a da je čak jednog oženjenog čoveka proganjala. Taj čovek je blokirao, ali je ona bila jako uporna.

Zerina I Dado Glišić

     Ova devojka konstantno pokušava da dokaže nešto,  a stalno radi suprotno. Isto se desilo i kada je tvrdila da ljudi pričaju gluposti kada je povezuju sa producentom i pevačem Dadom Glišićem, a ipak se ispostavilo da je i ovaj trač bio tačan. Naime, ona je tvrdila da sa Dadom nema ništa, da je on jednostavno dobar čovek, koji je njoj, bez ikakve koristi i nadoknade ponudio da snimi pesmu, koju će joj on pokloniti. Ona je to odbila, ali je jako brzo shavtila da Dado zaista ima dobre namere i snimila gore pomenutu pesmu “Skote”. Nakon toga, izjavila je da je Dado divan, pažljiv, inteligentan i da je pitanje gde bi ona bila da nije bilo njega, da je on pravi muškarac, koji je nju pronašao i sa kojim je ona konačno ispunjena, jer on je jedini koji može “da joj parira”.

On joj je pomogao da izađe iu depresije i pružio podršku da zajedno uđu u “Parove”, za čije im je učešće ponuđeno 100.000 evra.

Ime i Prezime: Zerina Sarah Hećo

Datum i mesto rođenja: Sarajevo, Bosna I Hercegovina

Godina: 26

Zanimanje: starleta

Instagramhttps://www.instagram.com/zerinaheco/

Leave a Reply