Toni Bijelić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Toni Bijelić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Toni Bijelić- Srbin rođen u Beču

     Toni Bijelić je rođen 1973.godine u Beču, u Austriji. On jeste rođen u srpskoj porodici, ali je ipak odrastao u drugoj zemlji, pa je samim tim Toni  od malena sticao obrazovanje i iskustvo tamo, te je vrlo mlad počeo sam da vodi biznis, sa 26 godina rešio da se oženi i stvori porodicu. Naime, iako je bio veoma uspešan i kao mlad, malo je bio poznat javnosti dok se nije oženio našom mega zvezdom Draganom Mirković.

Toni Bijelić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Toni Bijelić- Auto industija kao strast i posao

     Toni se jako mlad osamostalio i počeo da se bavi poslom vezanim za automobile. Auto industrija je njegova strast, pa ispred njegove kuće ima parkiranih marki poput Ferarija, Rols Rojsa, Mercedesa… Pošto se godinama bavio tim poslom, rešio je da poveže biznis i zadovoljstvo, pa je pre nekoliko godina kupio kompaniju Maybach. Otkupivši celokupnu kompaniju, stekao je pravo i da proizvodi nove modele, od kojih je jedan Maybach coupe za 200.000 evra kupio prijatelj njegove supruge Dragane Mirković holivudski glumac Žan Klod Van Dam.

Toni Bijelić- Građevinski gigant

     Auto industrija je oblast u kojoj je Toni neprikosnoven profesionalac. Međutim, Toni je jako uspešan i na polju nekretnina. Poseduje mnogo nekretnina u Beču, a pre nekoliko godina kupio je i dvorac iz XII veka. Dvorac je „Ebenfurt“, a ima 12.000 kvadrata i nalazi se na jednom i po hektaru.

     U ugovoru o kupovini ovog istorijskog zdanja je stojalo da ne sme istorijska vrednost dvorca da bude narušena. U ovu restauraciju je uloženo čitavo bogatstvo.

Toni Bijelić- Skromni milioner

     Pored toga što poseduje auto salon, televiziju DM sat, nebrojeno mnogo nekretnina, kao i kompaniju Maybach, za Tonija njegova supruga kaže da je uspeo da je osvoji zato što ima dušu, zato što je uspeo da prepozna njene tužne oči, jer je, po njenim rečima, ona zaista bila tužna, jer je imala 30 godina i uspešnu karijeru, ali je ipak živela sama. To je ono što je nju privuklo njemu. Toni je, ipak, ostao, normalan, dosledan, vredan i uspešan čovek, koji je vremenom svoje bogatstvo samo uvećavao, ali se uopšte ne eksponira u javnosti, već živi skromno, sa svojom porodicom, van očiju javnosti i bez ikakvih skandala i povoda za priču. Nove godine, Božić i ostale praznike provode sa svojom decom i prijateljima I decu uče da poštuju običaje. Iako su kupili dvorac iz XII veka, dok su ga sređivali, njegova supruga je davala izjave da i ona I on brinu o tome da se sačuva istorijska i kulturna vrednost tog zdanja, jer je upravo to ono što ga krasi, ta nematerijalna vrednost.

   Toni Bijelić- Previdan suprug Dragane Mirković   

     Odrastajući van Srbije, Tonija nije naročito zanimala muzika u Srbiji. Naime, on uopšte nije znao ko je Dragana Mirković, iako je Dragana bila skoro svetska zvezda. Na nekom događaju u Beču Tonija i Draganu je upoznao menadžer. Ne znajući ništa o njoj, zaljubio se u nju na prvi pogled i raspitao se za broj telefona. Dragana je od njega starija 5 godina, ali to im nije smetalo da razviju predivnu vezu na daljinu i otpočnu zajednički život nakon godinu i po dana.

     Njihovo venčanje je održano u Beču 1999. godine, ali zbog sankcija veliki broj rodbine i prijatelja nije mogao da dobije vizu, pa nisu bili prisutni čak ni Draganini roditelji.

     Iako je Toni Draganu zaprosio jako skromno, dok su čekali na semaforu, danas je on Dragani najbolji muž, ona stalno izjavljuje kako je imala ludu sreću da njega upozna i kako je blagoslovena što je baš njegova žena. Sve što je u Beču sam stekao, a stekao je mnogo je prepisao na nju, sa rečima „jer tako želim“.

     Za 50.rođendan joj je kupio mercedesa, čija je vrednost preko 500.000 evra, ali to nije jedini poklon i iznenađenje. Dragana kaže da joj on stalno priređuje neka iznenađenja i da je sa njim život prosto uživanje.

     On Dragani već 20 godina koliko su u braku, pruža podršku u svemu i ne odvaja se od nje.

Toni Bijelić- Deca

     Toni Bijelić iz braka sa pevačicom ima sina Marka i ćerku Manuelu. Oboje kažu da decu uče da budu skromna, iako imaju oba uspešna i bogata roditelja Inače, njihova ćerka Manuela je viskoka 182 cm i ima mnogo ponuda čuvenih dizajnera da se bavi manekenstvom, ali ona, bar za sada ne razmišlja o tome. Iako imaju dovoljno godina da sami izlaze i idu na odmore, njihovi mezimci ipak vole da putuju sa svojim roditeljima, a čak i kada su zajedno na putovanjima, ne žele da bez roditelja izlaze noću u provod, već idu svi zajedno. Ove godine su sinu proslavili 18. rođendan.

     Toni Bijelić- Bolest

     2017. godine Toni je dobio upalu pluća, pa je morao u bolnicu zbog toga. Međutim, tamo su mu konstatovali aneurizmu na mozgu, pa je morao na operaciju. Dragana je tom prilikom izjavila da je to njen najgori period u životu, u nekim emisijama se rasplakala kada je pričala o tom periodu, a on je, čak ranije izašao iz bolnice, zahtevajući da bude kući i da ga neguje njegova supruga.

Ona se kasnije zahvaljivala svima koji su joj pomogli da preživi te dane, koji su joj, kako kaže bili najteži ikada.

    Toni Bijelić- Luksuz i ciljevi

     Iako se za ljude, koji imaju mnogo novca, poput Tonija, vezuju mnoge afere, skandali, droga, kocka, ljubavnice, za Tonija se to ne može ni pomisliti.

Toni živi bukvalno u dvorcu, ima bazene, kristale svuda po kući, Versaće pločice, bukvalno sve pršti od luksuza i glamura. Toni ima prijatelje, svetske zvezde, poput Žan Klod Van Dama, Toni ima kompaniju automobila, bukvalno je čovek prepun para, ali ipak je sa druge strane toliko uzoran suprug i otac, muškarac kakvog bi bukvalno svaka žena poželela da ima pored sebe. On svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom, njemu su žena, deca i njihova sreća na prvom mestu u životu. On stalno smišlja načine kako da ih iznenadi i usreći i samo je tom cilju, pored posla, posvećen. Mnogi bi trebalo da se ugledaju na njega.

  • Ime i Prezime: Antonije Bijelić
  • Datum i mesto rođenja: 1973.. god., Beč, Austrija
  • Godina: 46
  • Zanimanje: biznismen

Leave a Reply