Tomislav Toma Panić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Tomislav Toma Panić

Tomislav Toma Panić Biografija

                Ime i Prezime: Tomislav Panić

                Datum rođenja: 02.Februar 1995.godine

                Mesto rođenja: Svilajnac, Srbija

                Visina: 189cm

                Zanimanje: Fotomodel/Maneken/Rijaliti takmičar

Niste čuli za kontraverznog mladog manekena, koji je slamao ženska srca u rijalitiju Zadruga?! Niste ništa propustili, jer u ovom tekstu ćete saznati sve što vas zanima. Moderan, zgodan, lep, uspešan, pa gde ćete boljeg kandidata za rijaliti šou.

Privatni život i karijera

Ovaj popularni dečko, rođen je 1995.godine u Svilajncu, malom mestu u centralnoj Srbiji. U ovom gradu je zavšio osnovnu i srednju Ekonomsku školu. Kao jako mali se zainteresovao i za košarku. Igrao je košarku u Hemofarmu u Vršcu, kada ga je zapazio modeling agent. Tada je dospeo u Fox Models agenciju u Beogradu i postao veoma uspešan. Nakon ovog pomaka, deluje da je Toma brzo ostvarivao ono što je želeo. Brzo je završio u Milanu, gde je radio revije za Đorđa Armanija, sa svega 18 godina. Postao je jedan od omiljenih manekena ovog poznatog kreatora i ubrzo je postao poznat i u celoj Srbiji.

Njegov uspeh je dodatno odjeknuo, jer je plod čiste sreće, s obzirom na to da nije imao nikakvu vezu, nije imao ko da ga „pogura“, kako je izjavio. Otac Dragan je bio vozač autobusa, a majka Jasmina bila je prodavac. Njegov brat je radio kao konobar. Izjavio je da je živeo jako teško i da nije imao čak ni bicikl. Vidite sve je moguće da se preokrene u životu! Danas govori italijanski, engleski i ruski jezik, a takođe zna i osnove kineskog jezika.

Toma se posle 6 godina modelinga po belom svetu vratio u Srbiju, gde je kaže na početku i razmišlja u kom bi se biznisu oprobao. Pominjao je svoju liniju odeće ili ugostiteljstvo.

Zanimljiva informacija vezano za život ovog dečka je ta da je proputovao veliki deo sveta sa svojih 17 godina, živeo je i u Pekingu (Kina) i u Indoneziji. O ovome govori sa puno ponosa i strasti.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, bilo je tu mnogo burnih momenata, a u jednom periodu se spekulisalo i da je model gej, te se povezivao čak i sa kontroverznim Bokijem 13. Mladić je demantovao ove informacije,a dokazao je da je hetero u Zadruzi 2, kada se upustio u vezu sa Minom Vrbaški, a cela država je mogla da se uveri u burnoću njihovog rijaliti odnosa. Ovaj odnos međutim, posle prve zadruge, nije se slavno završio, trajao je kratko.

Poslednje godine je bio u vezi sa Nadeždom Biljić, a njihov odos je pokrenuo niz burnih novinskih naslova. Iako se delovalo da ljubav cveta, Nadežda ga je optužila za zlostavljanje i model je brzo dobio zabranu prilaska. Međutim, sredinom 2019.godine, par se pomirio i sada čekaju bebu. Iako je delovalo da ova ljubavna priča nema srećni kraj, ipak je razum preovladao i još jedno dete će imati porodicu.

Rijaliti

Kao što je mnogima poznato, mladi maneken je bio učesnik Zadruge 1 2017.godine. Rekao je da se prijavio kako bi dokazao svima svoju seksualnu orjentaciju, a želeo je da i više Srba čuje za njega, s obzirom na to da je u Italiji bio veoma popularan.

Važio je za zavodnika, i iako je jednom prilikom izjavio da će mu biti veoma lak zadatak da smuva Lunu Đogani,  kao lakši plen mu je tada delovala Mina Vrbaški, koja samo što je napunila 18 godina. Iako je bila u „srećnoj zadrugarskoj ljubavi“ sa Đeksonom, Mina je odmah nakon ulaska ovog mladića, skočila u njegov zagrljaj.

Prve večeri u rijalitiju Zadruga 2, Tomi se dopala Darija Stević, sa kojom je imao mini aferu. Ova devojka ga je nakon toga optužila da je gej. U ovoj sezoni, mladić je otkrio da nije nemoguće da ima HIV, koji je rekao da je moguće da mu je prenela Mina, s obzirom na to da se nije znao sa kim je sve bila u vreme kada je bio sa njom. 

Jasno je da Mitrović nije nimalo naivan, s obzirom na to da je ulazak ovog manekena bio pun pogodak u oba rijalitija u kojima je učestvovao. Pravio je skandal za skandalom i osvoji mnoga ženska srca. Ovaj mladić je takođe u drugoj Zadruzi završio i u krevetu kod Miljana Kulić.

Ovaj mladić je čak završio i u „Zadruga zatvoru“ zbog svađa sa svojom bivšom devojkom, Minom. Bio je strašno uznemiren zbog toga, a ispoljio je tada i agresivno ponašanje, na osnovu koga su gledaoci mogli da donesu razne zaključke kasnije o njegovoj priči sa Nadeždom.

Bio je u kratkoj vezi i sa Nadeždom Biljić u drugoj zadruzi, ali ništa ozbiljno se nije očekivalo. Nakon zadruge, obnovio je vezu sa ovom pevačicom, a sve se završilo burnim događajima, kada ju je pretukao kao se govorilo po medijima. Ova pevačica je međutim ostala trudna sa ovim modelom, što je omekšalo njegovo srce. Odlučio je da se smiri i da ne švrlja okolo. Na leto je izjavio da je presrećan što će postati otac i da se raduje okončanju zabrane prilaska koji je još uvek tada bio na snazi. Danas se zna da čekaju sina,a fotografija u Nadeždinom zagrljaju je osvojila srca Srbije.

Ovo je njegov intervju pred ulazak u Zadrugu 2:

Jedino za kraj što može da se kaže o Tomi, jeste to da je imao mnogo sreće u životu i da je znao da se snađe. Svi mu želimo sreće sa novom porodicom i nadamo se da će se napokon skrasiti kada na svet dođe beba. Svakako, bilo bi dobro da nakon toga ima što manje skandala, kako bi bio što bolji oslonac i ponos svom detetu. Srećno!

Leave a Reply