Tara Simov – Biografija, Visina, Težina, Godište

Tara Simov – biografija

Osnovni podaci

Tara Simov je poznata mlada srpska manekenka i starleta. Tara je rođena 2000. godine, u Beogradu. U ovom gradu Tara trenutno živi i radi. Ona je svoju popularnost stekla kao učesnik rijaliti programa „Zadruga“, na televiziji „Pink“. Pre „rijaliti karijere“, Tara je bila popularna na Youtube – u, gde je snimala klipove i vršila razne promocije. Osim Youtube – a, ona je bila popularna i na drugim društvenim mrežama. Tara je veoma mlada devojka koja je zahvaljujući svom burnom učešću u Zadruzi uspela da „preko noći“ zaradi ogromnu popularnost.

Tara Simov – Biografija, Visina, Težina, Godište

Detinjstvo i prvi koraci

Roditelji Tare Simov se i te kako mogu pohavliti svojim privatnim životom. Naime, Tarina majka zove se Miroslava i ona je nekada, u mladosti, bila pevačica. Miroslava je pevala amaterski i tako zarađivala novac za sebe. Tarin otac, Goran je bivši fudbaler, tačnije golman. Svojevremeno, Goran je bio deo reprezentacije. Tara ima dve polusestre i jednog polubrata, pošto su njeni roditelji razvedeni i ne žive više zajedno. Tara za sebe kaže da je bila veoma problematično i nestašno dete. Tokom svog detinjstva Tara je trenirala fudbal, po uzoru na svog oca. Sve u njenom detinjstvu bilo je veoma čudno i specifično. Počećemo od njenog školovanja. Tara je neko vreme pohađala privatnu osnovnu školu. Tari se nije dopalo to što nije imala priliku da se druži sa „običnom decom“. Nije volela tu razliku koju su joj pružali njeni roditelji. Ipak, deca ne znaju da prave razlike na osnovu materijalnog stanja. Jedva je uspela da nagovori svoju majku da je upiše u klasičnu osnovnu školu. Ali, sve to nije bilo kako je Tara zaista očekivala. Deca je nisu baš najbolje prihvatila i svi su mislili da je ona jako uobražena. Zadirkivali su je i odbacivali iz društva. Tokom detinjstva Tara je doživela torturu od strane svojih vršnjaka. Ovakav vid nasilja ostavlja vidne posledice kada je u pitanju život i ponašanje svakog pojedinca. Stariji dečaci su joj otimali mobilni telefon i pretili joj da joj nikada neće vratiti. Takođe, oni su je i puno puta ucenjivali. Tara nije uspela da pronađe pravo rešenje za sve to. Ali, nije htela ni da svoje probleme podeli sa svojom majkom. Odlučila je da se fizički obračunava sa svakim ko je povredi ili napadne. Upravo zbog toga je u školi nastalo puno problema i Tarina majka je bila prinuđena da je ispiše i vrati u privatnu osnovnu školu. Kasnije, na isti način, Tara je završila i srednju školu. Tara je još kao dete shvatila da se u životu mora boriti za sebe i da je život jedna borba neprestana.

Karijera

Tara je još kao tinejdžer odlučila da svoj život stavi u svoje ruke. Pred sobom je imala jasnu viziju. Želela je da se za njeno ime čuje i da zaradi novac kako bi živela po svojoj želji. Doba u kome živimo je doba interneta i tu je Tara pronašla svoja prva ozbiljna interesovanja. Pre toga, Tara je sa svojim društvom organizovala žurke. Imala je samo 12 godina, ali je znala kako da od zabave dođe do zarade. Tara je svoje prve korake u javnosti napravila na svom „Youtube“ kanalu. Za kratko vreme je stvorila svoju mrežu fanova i sve je išlo veoma dobro. Tara je uglavnom snimala svoju svakodnevnicu, tačnije vlogove. Njenim fanovima je bilo zanimljivo da svakoga dana saznaju šta je ona radila. Tara je u svojim klipovima veoma često pevala svoje omiljene pesme. U jednom trenutku, Tara je odlučila da svoje ime preseli i na Instagram. Na ovoj društvenoj mreži Tara je promovisala brojne proizvode. Njena lepota joj je omogućila sve to, kao i njena privlačnost. Ipak, kruna njene karijere je učešće u rijaliti programu „Zadruga“. O tome ćemo  sada malo detaljnije.

Učešće u „Zadruzi“

Tara je u ovaj rijaliti program ušla tokom 2019. godine, kao učesnica treće sezone. Ona je izjavila kako je njen odlazak u Zadrugu bio njen najvažniji događaj u karijeri. Svima je jasno da je Tara ovim činom htela da postane popularna i da na taj način unapredi svoju karijeru. Njen otac je bio razočaran ovom njenom odlukom. Nije bio srećan što je njena ćerka odlučila da se na taj način javno eksponira. Njena majka je bila njena najveća podrška, u svakom trenutku. U Zadruzi je tada bila i Ana Korać, Tarina najbolja prijateljica. One su bile u korektnim i prijateljskim odnosima. Anu je dosta puta branila, naročito kada je ona bila dovedena u vezu sa elitnom prostitucijom. Kao i većina starleta, Tara Simov je tokom svoje rijaliti karijere imala nekoliko žustrih skandala. Reč je o tuči i fizičkom nasilju. Svoju nekadašnju prijateljicu Minu Vrbaški je očito vređala i govorila sve crno o njoj i njenoj majci.

Skandali i sukobi

Tara je tokom svog boravka u rijaliti programu Zadruga imala napade besa i histerije. Par puta je pokušala da pobegne i napadala je obezbeđenje. Tokom aprila 2020. godine Tara je imala žestoku svađu sa Markom Janjuševićem. Nakon te svađe ona je mučki nasrnula na obezbeđenje. Tara je prvo udarala pesnicama, da bi kasnije uzela stolicu i nastavila sa udarcima. Snimak ove tuče je na internetu stekao ogromnu popularnost. Tara je u jednom trenutku bila u centru pažnje tabloida kada je imala zdravstvenih problema. Navodno, ona je imala zapalenje slepog creva i zbog toga je bila na lečenju. Ali, mediji su otkrili da je Tara zapravo bila na odeljenju za borbu protiv narkotika. Oni kažu da je Tara policiji poznata kao uživalac narkotika i da je sklona korišćenju istih.

Ljubavni život

Pre nego da uđe u Zadrugu, Tara je bila u vezi sa momkom koji se zove Stefan. Ona je odlučila da o toj vezi ne govori u Zadruzi i da tamo pokuša da pronađe „novu ljubav“. U skladu sa tim ušla je intimnu vezu sa bivšim sportistom, Matejom Matijevićem.  Njihova veza je doživela ne baš tako srećan i prikladan kraj. Nakon tog raskida, Tara je dugo histerisala i bila sklona agresivnim napadima.

  • Datum rođenja: 2000.
  • Mesto rođenja: Beograd
  • Prebivalište: Beograd
  • Država: Srbija
  • Zanimanje: Manekenka, starleta
  • Instagram: https://www.instagram.com/tarasimov/
  • Facebook: https://www.facebook.com/tarasimovv
  • Youtube: https://www.youtube.com/user/Tara6137

Leave a Reply