Suzana Perovic – Biografija, Visina, Težina, Godište

SUZANA PEROVIĆ BIOGRAFIJA

Bila je popularna ’80ih godina, glumila u filmu „Tesna Koža“ bila popularna pevačica, da li je se sećate? Verovatno ste je se setili kada se pojavila u poznatim srpskim rijalitijima. Sve o njoj što vas zanima, pronašli smo za vas. O njenom učešću u „Zadruzi 2“ govorilo se mnogo, a možete pročitati i šta tačno.

 A gde je sada i čime se bavi, saznajte u nastavku.

Nadimak: Suzi

Datum rođenja: 19.Avgust 1966.godine

Mesto rođenja i prebivalište: Beograd

Zanimanje: folk pevačica, glumica, voditeljka

SUZANA PEROVIĆ BIOGRAFIJA

Privatnost

Kao što je gore već navedeno, pevačica spava u generaciju rođenu ’60ih godina. Plod je ljubavi svojih roditelja, koji su je dobili kao jako mladi. Kako je navela, veoma je vezana za porodicu, a naročito za sestru, koja je mlađa 12 godina od nje. Suzana ju je uvek čuvala i bila joj podrška u svemu.  Gde je i rođena, tu se i školovala. Nije bila neki naročiti đak, jer je već krenula da se bavi muzikom u osnovnoj školi. Pevala je po različitim manifestacijama i priredbama.

Kada je imala 19 godina, postaje pevačica grupe „Aska“, nakon njihovog učešća na Evroviziji, kada je tadašnja pevačica napustila grupu. Suzana je takođe napustila ovu grupu 1986.godine, kada je započela samostalnu karijeru. Veruje se da joj je karijeru pogurao estradni menadžer Vlada Perović, koji joj ubrzo postaje i muž.

Sa Vladom ima dvoje dece, sina Nikolu, koga je dobila nedugo nakon venčanja, a svoju ćerku Dajanu, dobili su pet godina kasnije. Rođenje ćerke je dovelo do njenog odustajanja od dalje karijere, postala je porodična žena. Delovalo je da je na dobar put izvela svoju decu, Nikola je sportista, dok je ćerka postala stomatolog.

Pre par godina, odlučila je da se pojavi u rijalitiju „Farma“, a prošle godine je učestvovala u rijalitiju „Zadruga 2“. Njeno prijavljivanje je dovelo do pitanja da li pevačica pokušava da obnovi svoju karijeru,ili možda ima problema sa suprugom Vladom. Nismo i dalje dobili odgovor na to pitanje, ali s obzirom na ponašanje u Zadruzi, da se zaključiti da sa njenim brakom nije sve okej. Možda je samo kriza srednjih godina u pitanju.

Muzička, filmska i voditeljska karijera

Prvi album „Disko rok“,  Suzana je snimila sa grupom „Aske“ 1982.godine. Ovo je bio album sa preradama već čuvenih pesama tada popularnih rok grupa, kao što su Bijelo dugme, Smak, Indeksi…  Pesme kao što su „Satelit“, „Dama“, „A šta da radim“, „Sanjam“, su se našle na njihovom tadašnjem albumu.

Drugi album je ova grupa snimila 1984.godine, a sa ovog albuma najpopularnije pesme su bile „Ulice mračne nisu za devojke“ ili „Htela bih da si tu“…

1986.godine, Suzana odlazi iz grupe i posvećuje se samostalnoj karijeri. Ubrzo je snimila svoj prvi album „Opa, opa sele“ sa zanimljivim kaverom, jer je Suzana pozirala za omot obnažena, zbog čega su joj se mnoge dame divile. A pesme kao što su „Romantika“, „Sanjaj me“, „Suzana“, ostale su popularne i dan danas.  Već 1987.godine, izdala je još jednu ploču „Maštam o tebi“.

1990.godine kreće saradnju sa Marinom Tucaković i objavljuje još jedan album „Dežurna pesma“, na kojoj su se izdvojile ove numere: „Budi se“, „Pobediće ljubav“, „Istambul“…

Svoj poslednji album „U meni neki vrag“ , snimila je 1994.godine.

Nakon poslednjeg albuma se povukla porodičnom životu, sve do 2013.godine kada se pojavila u jednom klubu u Beogradu. Mnogi su tada spekulisali da li je pevačica odlučila da se ponovo posveti karijeri.

Što se tiče filmske karijere, pevačica se pojavila u filmu „Tesna koža 2“ 1987. godine, gde je glumila pevačicu Suzi. Mnogi su joj prognozirali dobru karijeru nalik Breninoj.  Čak 13 godina kasnije snimila je svoj drugi film „Tatin sin“, u kome nije imala preterano proslavljenu ulogu. U seriji „Seljaci“, koja se emitovala na televiziji „Pink“ imala je epizodnu ulogu 8 godina kasnije.

Kada je reč o voditeljskoj karijeri. Pojavljivala se na televiziji pink u emisiji „Preljubnici“, kada sa svojim kolegom Karamelom istražuje supružnike  koji varaju. Javnost se bunila kada je krenula sa emitovanjem ove emisije, pa je prestala da se prikazuje, sve do par godina kasnije, kada se po drugim imenom emisija emitovala na televiziji BN.

Farma i Zadruga 2

           

U rijalitiju „Farma“ pevačica se pojavila 2013.godine, a njeno pojavljivanje je ocenjeno pozitivno od strane porodice i publike u regionu. Bila je veoma vredna na imanju i ostala je tamo nešto više od 2 meseca. Bila je u duelu sa Marijanom Leontijević, a veruje se da je u igri pred ispadanje namerno davala netačne odgovore. Dobila je mali procenat glasova od publike i u decembru je ispala.

Pred kraj 2018.godine, ušla je u novi rijaliti „Zadruga 2“. Verovala je da će joj biti veoma zanimljivo u rijalitiju i da će svima dokazati kako je lepo vaspitana i fina žena. Nije komentarisala da li se prijavila kako bi pokušala da obnovi svoju karijeru.

Suzana se dobro slagala sa svim zadrugarima, osim sa MC Damirom, a zbog verbalnog sukoba sa njim završila je i u „Zadruga zatvoru“, a druga kazna joj je bila nominacija zbog agresije.

Svakako najviše pažnje je privukla svojim odnosom sa Mikijem Đuričićem, sa kojim se poznavala još iz rijalitija „Farma“. Ubrzo se njihov odnos razvio u prisnije nego što to priliči udatoj ženi, postali su ljubavni par. Mnogi nisu znali da li da veruju ovoj ljubavnoj priči, postavilo se pitanje da li u pitanju gluma ili iskrene emocije. Bilo je zanimljivo gledati ih, to svakako. A to sve do sporne situacije kada je Miki pretukao Suzanu, zajedno sa Nadeždom Biljić, nakon čega je diskvalifikovan iz Zadruge 2, a prilaz Suzani mu je bio zabranjen, iako su mnogi spekulisali da se par sastaje i van rijalitija. To je sve Miki Đuričić demantovao, a svakao, veruje se da Suzana nije htela da bude odbačena od svoje porodice zbog svoje veze. Nagađa se da je i dalje sa svojim suprugom i da se nije posle rijalitija videla sa bivšim ljubavnikom.

Ovde možete preslušati neke njene pesme i pogledati njene uloge:

Leave a Reply