Nadežda Biljić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Nadežda Biljić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Nadežda BiljićNeuspela „Zvezda Granda“

    Iz grada Valjeva, iz koga je potekla mega zvezda Željko Joksimović, u želji da postane i ona zvezda, u Beograd je došla i prijavila se na „zvezde Granda“ 2008.godine, sa 18 godina Nadežda Biljić. Došla je do finala, ali je u finalu ipak, pobedio Darko Lazić, a Nadežda je, kao i ostali finalisti uvek, dobila pesmu na poklon. Obzirom da ta pesma uopšte nije postala hit, Nadežda se povlači iz muzičkog sveta.

Međutim, 2014.godine se prijavljuje za takmičenje „Pinkove zvezde“, ali i tu je prošla neopaženo. Pevačica je pre godinu dana objavila singl „Budale“ , koji na Youtube kanalu ima preko milion pregleda. Ona nastupa na privatnim žurkama, svadbama i klubovima, ali i pored talenta, koji poseduje, u takmičenjima nije uspela da ostvari neki poseban uspeh i stekne popularnost.

Nadežda Biljić – Biografija

Nadežda Biljić i estetska hirurgija

     Nadežda, kao i veliki deo naše estrade voli da radi korekcije na svom licu i telu i o tome otvoreno priča. Rekla je da je povećala grudi, operisala uši, sređivala je zube…

Jako često menja i boju kose, pa dolazi do toga da je i fanovi jedva prepoznaju, zbog tih promena.

Nadežda Biljić- porodična tragedija

      U oktobru 2016.godine u noćnom klubu „Zipa“ u Valjevu ubijen je Damjan Dragojlović, koji je u tom trenutku imao 26 godina. Taj momak je bio Nadeždin brat i to je tragedija, koja ju je mnogo pogodila. Naime, mladić je studirao DIF i radio kao obezbeđenje u kafiću u kome je ubijen. Bio je navijač Crvene Zvezde i navodno su njih dvojica imali konflikte od ranije, a kobnog dana Damjan svog ubicu nije hteo da pusti u kafić, rekavši mu da ima zabranu ulaska u isti. Međutim, pod velikim uticajem alkohola, ubica Sreten Nikolić je otišao po oružje i vratio se u kafić. Tom prilikom je ubio Nadeždinog brata i ranio nekoliko ljudi u kafiću. To je ostavilo veliki uticaj na Nadeždu.

Nadežda i sex u „Zadruzi“

     Nadežda je pokušavala da na sve načine privuče pažnju javnosti. Pokušala je da peva, ugradi silikone, da menja imidž, boju kose, ali uzalud. Međutim, kada je ušla u „Zadrugu“, popularnost je stigla preko noći i to zahvaljujući seksu. Svi su bili u šoku, jer je Nadežda bila mirna i smerna devojka i nikome nije bilo jasno šta joj se desilo da to uradi pred kamerama, sa Mikijem iz Kupinova. To se, naime, dogodilo na Uskrs, tokom dana su slavili, a onda otišli u kokošinjac i započeli (po njenom mišljenju) romansu.

     Međutim, ona njemu nije predsravljala ništa. Njegov brat je, tada, izjavio, da je ona njemu samo potreba, avantura i da od te veze neće biti ništa. Bio je u pravu. Miki i ona su se čak verili u rijalitiju, ali kada je Miki izašao iz „Zadruge“ (na sopstveno insistiranje) sa Nadeždom nije čak ni ostao u kontaktu. Miki, pak, nije jedini učesnik rijalitija sa kojim je Nadežda imala sex. Bilo ih je petorica. Izjavila je da joj je ponekad muka od svega, ali onda opet nastavi po starom.

Psihički nestabilna

     Kao dobra devojka, Nadežda je kao jako mlada doživela svašta. Da li zbog trauma ili je jednostavno preosetljiva, pričala je da je imala mnogo problema sa depresijom, da je pila mnogo lekova i alkohola i da se čak lečila od alkoholizma. Sa lekovima je, navodno, počela nakon gubitka brata, ali joj je mnogo pomogao Mirko Gavrić, inače najbolji prijatelj pevačice.

Nadeždine ispovesti

     Govoreći učesnicima kolegama o svom životu i teškim stanjima i situacijama, koje je prolazila, Nadežda je rekla da je i pored problema sa depresijojm i alkoholom, imala problema i sa momcima. Naime, objasnila je da je imala momka, koji ju je mnogo maltretirao, i psihički i fizički, da je bila zaključavana i da je gladovala.

     U jednoj emisiji je izjavila da je ona sama uzrok tih maltretiranja, jer previše dopušta muškarcima, tj.ima pogrešno mišljenje o sebi, pusti ih preblizu, a onda oni misle da mogu da rade šta hoće, između ostalog i da je brutalno tuku.

Nadežda – žrtva maltetiranja

     Nadežda Biljić je, i pored ove priče, vezane za tužnu i mučnu prošlost, ponovo ušla u rijaliti i našla novog partnera Tomislava Tomu Panića. Međutim, ni tu nije kraj njenim mukama. Naime, oni su započeli romansu u „Zadruzi“, ali su nastavili da se zabavljaju i nakon napuštanja ovog rijalitija. Svakodnevno su punili stranice tabloida novim skandalima i izjavama. On je izjvaljivao da ga ona smara, ali da on njoj neće da se javi. Onda su izbacivali slike iz provoda na društvenim mrežama. Potom je ona objavila da ju je on pretukao, nakon čega je ona otišla na lekarski pregled, tužila ga, a on dobio zabranu prilaska. Ipak, ona mu je izgleda sve oprostila ili je jednostavno mazohista, pa je u nekom od poslednjih intervijua izjavila da je to sa batinama malo preuveličana priča (iako je čak i njena majka izjavila da je Nadežda sva krvava otišla u Urgentni), tj.da je ona preuveličala tu priču i da su ponovo zajedno. Iako je jednom prilikom izjavila da nikada ne bi oprostila batine, jer će se sigurno ponoviti, prekršila je to sa Tomom.

Nadežda Biljić- Trudna

      Odjednom, kao grom iz vedra neba, nakon svih skandala sa Tomom, pojavila se pre par meseci vest da je Nadežda Biljić trudna. U tom periodu je popularni par imao velike nesuglasice, ona je čak izjavljivala da će abortirati ukoliko slučajno nosi njegovo dete, ali izgleda da ljubav pobeđuje sve, pa je on prestao da izlazi i pije, izjavio je da je rekao drugu da im nađe stan, da će živeti zajedno, da se vole i da jedva čekaju da postanu roditelji. Rekli su im da Nadežda nosi dečaka, ali da oni ne veruju mnogo u reči lekara, jer znaju mnogo slučajeva kada, ipak nisu bili u pravu. Objavljuju zajedničke fotografije, zajedno idu kod ginekologa, on objavljuje slike njenog stomaka… Čekamo da se rodi beba, pa da vidimo da li se ovaj par konačno dozvao pameti i hoće li Nadežda Biljić, nakon svih životnih promašaja i neuspeha ipak biti zauvek srećna i da je više niko nikada neće maltretirati ni psihički, a naročito fizički.

Ime i Prezime: Nadežda Biljić

Godina i mesto rođenja: 1990. godine, Valjevo

Godina: 29

Zanimanje: pevačica

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/nadezdaofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/nadezdabiljic/

Leave a Reply