Mina Vrbaški – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mina Vrbaški – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mina Vrbaški- Ko je kriv za njeno (ne)vaspitanje?

     Starleta rijaliti programa „Zadruga“  je, verovali ili ne, punoletna, tek od 09. marta prošle godine. Sa svojih 19 godina prošla je put od maloletne ljubavnice, preko prostitucije do osobe sa kojom skoro više niko ne želi da bude u vezi.

     Ova riba (i u horoskopskom znaku)  je do sada stvorila toliko ružnu sliku o sebi, da čak sama kaže da se svakim svojim pojavljivanjem na televiziji ili u nekom rijalitiju sve više blamira i ponižava, jer pravi sve gore scene i svaki put bude u sve gorem stanju.

     Postavlja se pitanje da li je i ko odgovoran za to što je ova devojka izrasla u to da samoj sebi bude najveći neprijatelj?

Mina Vrbaški- Kakva majka takva ćerka?

     Minina majka, Ivana Vrbaški, inače pevačica tvrdi da joj nije dozvolila da učestvuje u rijalitiju kao maloletnica, ali iz „Zadruge“ saopštavaju da nisu mogli da je prime maloletnu, bez saglasnosti roditelja. S‘ druge strane, Minin otac je, navodno, pokušao da je skloni iz „Zadruge“, ali je njena majka rekla da on nema prava da joj se meša u život, jer je on samo njen biološki otac, čije ona prezime i ne nosi. Naime, otac joj se preziva Pešut i ostavio je. Tako da, ovo pitanje ostaje bez odgovora. Mada, jedna od njenih prijateljica za medije tvrdi da joj je majka još gora i da je imala ljubavnike, koji su je plaćali ko je koliko imao, nekada samo 500 dinara. Ko zna…

Mina Vrbaški- Mogla je da bude i odbojkašica

      Iako je u Inđiji završila osnovnu školu i trenirala odbojku, preseljenjem u Beograd je upisala srednju dizajnersku školu i nastavila da se bavi ovim sportom. Igrala je najpre za OK „Radnički“, a potom i za OK „Crvena Zvezda“. Zbog povrede je prestala da se bavi ovim sportom i krenula drugim putevima.

“Šakova maloletnica

     Najveću popularnost je stekla kada je kao maloletna postala ljubavnica Šaka Polumente. Naime, objavila je na tada na svom Instagram profilu video snimke u kojima  joj Šako govori da mu nedostaje i šta bi sve mogli da rade jedno drugom kada ponovo budu zajedno. Šako je izjavio da su njemu porodica i mir na prvom mestu i da će on nju zbog toga tužiti, negirajući pri tom da je ikada imao bilo šta sa Minom. Tom prilikom je izjavio i da mu je telefon bio ukraden i da on nikada nije ni slao njoj nekakve snimke. Na sve to, Mina je reagovala tako što je rešila da se javno izvini Šaku i njegovoj porodici, a on je nakon toga povukao tužbu. Ubrzo posle toga, snimio je hit „Nedostaješ“ i rekao da je rešio da „u inat“ svemu što je prošao zbog Mininih objava izvuče nešto dobro i upravo je taj snimak u kojoj joj govori da mu nedostaje bio inspiracija autorima za navedeni hit. Nakon toga, jednom prilikom je ušao u „Zadrugu“ i otpevao tu pesmu, ona je sedela, ćutala, dok su ostali učesnici uživali, ali je kasnije, ipak, otišla na neki od njegovih nastupa.

Od celokupne afere sa popularnm pevačem, ostao joj je nadimak „Šakova maloletnica“.

Koliko joj je Šako „nebitan“ govori i činjenica da je ona, ubrzo posle skandala sa njim, rešila da napusti srednju dizajnersku školu na godinu dana i krene vodama rijalitija.   

Mina Vrbaški- Priznala da se bavila prostitucijom

     Mina je u jednoj emisiji rekla da se izvinjava majci i porodici, ali da priznaje da se bavila prostitucijom, da je to pokušavala da sakrije od njih, ali da je na taj način zarađivala novac i pomagala im.

     Nakon toga u medijima su se pojavile priče mnogih njenih poznanika, prijatelja, komšija…Jedni su tvrdili da joj je tarifa bila 70 evra za pola sata, drugi da je pružala seksualne usluge za dopunu za mobilni, treći da je imala makroa, kome je morala da daje pola zarade… Kruže priče i da je sa 14 godina bežala od kuće, da je njena majka znala šta ona radi, jer joj nije slala novac, a poslala je na školovanje u Beograd. Ona sama je rekla da se izborila sa tim, da je išla kod psihijatra, jer je jednom prilikom bila čak i mučena i zlostavljana i da je danima posle toga bila sama u stanu.

Mina Vrbaški – Voli sex i voli da menja partnere

     Mina je poznata i po tome što voli da menja partnere. U jednoj emisiji „Zadruge“ je čak pitala jednu koleginicu kako je uspela da sedam godina bude sa istim samo jednim partnerom i rekla da je to „bedak“, da ona ne bi mogla to da izrži, da je probala svašta, čak i trojku sa bivšim momkom i nekom devojkom.

     Nakon sex skandala sa Šakom, ulaskom u „Zadrugu“ rešila je da se malo zabavi i od koleginice „pozajmi“ momka Đeksona. Zapravo, ona se u njega navodno zaljubila, ali pošto je on hteo samo sex sa njom, brzo ga je zamenila Tomom Panićem.

     Kada je izašla iz „Zadruge 1“ ušla je u vezu sa Igorom Terzićem, ali onda ulazi u „Zadrugu 2“ i vara Terzića sa Jovicom Putnikovićem.

Mina Vrbaški- „Zadruga 3“ i naravno novi dečko

     U „Zadruzi 3“ Mina ne prestaje da intrigira javnost novim skandalima. Naime, sada je „u vezi“ sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim, kako svi mediji bruje želi potomstvo. Kako prenose tabloidi, ona je probušila kondome da bi ostala u drugom stanju, ali on uporno izjavljuje da sa njom ne želi dete.

     Njegova porodica kaže da se on neće sigurno zaljubiti u rijalitiju i da je on tu došao da se zeza. Inače, Vladimir je, u istom rijalitiju bio dečko Stanije Dobrojević, ali su, po izlasku iz rijalitija raskinuli.

Mina Vrbaški- Nastavak skandala

     Mina ne bi bila Mina, kada svakodnevno iznova ne bi privlačila pažnju javnosti novim scenama. Iako Vladimir sa njom ne želi ni dete, ni vezu, ona zbog njega bukvalno doživljava razne stresove, čak se pojavljuju informacije da je doživela nervni slom. Naime, on je bio prisan sa jednom od učesnica „Zadruge 3“ , što je Minu razbesnelo do te mere da je udarala u kapiju i histerisala. On je posle toga izbegavao susret sa njom, a onda joj rekao da se smiri i da on to neće da trpi. Međutim, ona je rekla da je on kriv za sve, da se igra sa njom… Ona se u njega stvarno zaljubila, a da li će uspeti da ga osvoji ili će nastaviti po starom videćemo. Sigurno je samo da će nastaviti da nas šokira svojim postupcima.

Ime i Prezime: Mina Vrbaški

Datum i mesto rođenja: 09.mart 2000. godine, Novi Sad

Godina: 19

Zanimanje: starleta

Facebook: https://www.facebook.com/minaofficiall/

Instagramhttps://www.instagram.com/_mina.official__/

Leave a Reply