Melina Džinović – Biografija, Visina, Težina

MELINA DŽINOVIĆ

Melina Džinović je modna kreatorka rođena u Bihaću 1982. godine. Široj javnosti je poznata kao supruga poznatog bosanskohercegovačkog pevača Harisa Džinovića. Bavi se modnim kreacijama i vlasnica je brenda “Hamel” koji su često nosile i svetske zvezde poput Dženifer Lopez. Danas živi na relaciji Beograd-Pariz.

RANI ŽIVOT I OBRAZOVANJE

Melina Galić je rođena 1982. godine u Bihaću, nakon čega se preselila u Zagreb gde je završila osnovno i srednje obrazovanje. Nedugo zatim je upisala Filološki fakultet gde je počela studije engleskog jezika i lingvistike. Iako je sve krenulo u dobrom smeru, započete studije nije završila jer je 2002. godine kao apsolvent rešila da usmeri karijeru u drugom pravcu što se kasnije ispostavilo kao ispravna odluka.

SUDBINSKI SUSRET SA HARISOM DŽINOVIĆEM

Melina se tokom studija zabavljala sa momkom pod imenom Haris. Jednom prilikom je ugovorila sastanak sa pomenutim momkom i dok ga je čekala, iznenada se pojavilo poznati pevač narodne muzike Haris Džinović sa kojim se upoznala i razmenila broj telefona. Kako je poznati pevač nastupao često po velikim centrima bivše SFRJ, jednom prilikom je održao koncert i u Zagrebu pa je tu došlo do novog slučajnog susreta para koji se već upoznao. Ispostavilo se da je onaj prvi susret bio sudbonosan s obzirom da su nakon drugog počeli aktivnije da se čuju, a novonastala okolnost je uticala na pevačevu odluku da mladu Melinu pozove da ode sa njim u Pariz gde je i započela romansa koja traje već 17 godina.

Ubrzo se u medijima pročulo za vezu poznatog para. Gotovo cela žuta štampa je nagađala o novoj izabranici poznatog pevača.  Kako je sama kreatorka istakla, to joj je u početku dosta smetalo s obzirom da nije želela da njena porodica zna za vezu sa trideset godina starijim pevačem. Kada je veza postala ozbiljna, svi su već znali za romansu koja se rodila između njih dvoje.

Kao kruna dvanaest godina duge ljubavi došla je ćerka Đina. Na radost porodice Džinović, 2014. godine njihova kuća je postala bogatija za jednog člana. Nedugo zatim, došao je i sin Kan što je poslužilo kao motiv paru da stane na ludi kamen. Svadba je održana na jednoj luksuznoj jahti na hrvatskom primorju, a slavlje je kasnije nastavljeno u Dubrovniku. O ovom događaju su izveštavali mnogi mediji i kako se navodi, ceremoniji je prisustvovao odabran krug ljudi na čelu sa kumovima Filipom Cepterom i Slavicom Eklston.

“HAMEL” OTVARA VRATA SVETSKOG DŽET SETA

Melina je uz pomoć supruga Harisa uspela da se ostvari i u svom životnom pozivu. Kako je sama istakla više puta, suprug joj je dosta pomogao po pitanju njenog brenda “Hamel” i uz pomoć mnogobrojnih kontakata koje je on stekao tokom višegodišnje muzičke karijere, ubrzo se i za Melinin rad pročulo i to ne samo u okvirima bivše republike, već i na svetskom nivou. Široj javnosti je poznato da Haris Džinović već 23 godine živi u glavnom gradu Francuske. Nakon što se dogodila ljubav između njih dvoje, Melina je ubrzo prešla u Pariz, da živi sa Harisom. Kao prestonica svetske mode, Pariz joj je otvorio i mnoga vrata svetskog džet seta i pružio priliku da svoj brend podigne na znatno viši nivo od onog koji joj je omogućavala matična država.

Prva izlaganja svojih kreacija, Melina je imala u Parizu. Tu su se javili mnogi modni kreatori poznati u svetskim krugovima i ubrzo je brend postao poznat da su počele da ga nose i zvezde svetskog džet seta poput Dženifer Lopez, Paris Hilton, Šeron Stoun i tako dalje. Uporedo sa svetskom scenom, Melinine proizvode su počele da nose i zvezde domaće estrade. Poznata folk pevačica i velika Harisova prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od onih ličnosti sa estrade koji sa ponosom nose brend “Hamel”.

Melina je imala priliku da svoje radove izlaže u mnogim svetskim prestonicama poput Milana, Sao Paola, Majamija… što je uslovilo da se za ovaj brend pročuje i u svetskoj štampi. Tako su popularni modni magazini poput čuvenog “Vog-a” pisali o Melininom brendu.

Uporedo sa svetskim plasiranjem svog brenda, Melina ima i sopstveni studio u Beogradu koji posećuju mnogobrojne zvezde domaćeg džet-seta.

PRIVATNOST

Iako nije previše eksponirana u medijima i ne priča puno o privatnom životu, Melina je često u medijima isticala da je ona pre svega supruga poznatog pevača, ponosna majka koja se trudi da decu usmeri ka pravim vrednostima, pa tek onda poznata modna dizajnerka. Takođe, ističe i da joj je porodica na prvom mestu i da dosta energije ulaže u očuvanje zdravog odnosa. Da je reč o čvrstom porodičnom odnosu i stabilnom braku, govori i činjenica da Melina često u medijima ističe da je suprugu zahvalna na tome što joj je bio najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu.

I poznati pevač je često u intervjuima isticao kako je najvažnije u životu graditi zajednički život na način “kako se gradi kuća”. Takođe je istakao da ima sreće što se i supruga i on bave umetničkim profesijama, pa ne moraju da rade klasičan posao, već rade kad im se to hoće i imaju vremena da se posvete i deci, i jedno drugom.

Melina danas živi na relaciji Beograd – Pariz – Štutgart gde porodica Džinović poseduje nekretnine.

Ime i prezime: Melina Džinović (devojačko Galić)

Datum rođenja: 1981. godina

Mesto rođenja: Bihać, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: modna kreatorka

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/hamel.melinadzinovic

Leave a Reply