Marko Miljković – Biografija, Visina, Težina, Godište

Marko Miljković Biografija

Marko Miljković – Zavodnik iz Brusa

     Marko Miljković rođen je 30.novembra 1983. godine u Brusu. U varošici nadomak Kopaonika, Marko je završio osnovnu i srednju školu, a onda u prestonici upisao Višu poslovnu školu. Talentovan za muziku, a simpatičan, mladi Marko je oduvek bio zavodnik. Kažu da je imao mnogo devojaka i pre svoje ogromne popularnosti i da ih jednostavno obara sa nogu.

Marko Miljković Biografija

Marko Miljković- Od muzike do rijalitija

     Marko je još sa 13 godina počeo da radi kao DJ po Kopaoniku i klubovima u tom kraju. Kada je zbog škole došao u Beograd, počeo je da nastupa i po beogradskim klubovima,  a kasnije i po inostranstvu. Međutim, Marko je postao učesnik prvog reality programa „Veliki brat“ i od tada njegova slava počinje da raste. Toliko je postao popularan među devojkama i ljubiteljima rijaliti programa, da je ušao u top 5 frajera učesnika rijaliti programa u našem regionu.

Marko Miljković i njegovi blamovi

     U prvom rijalitiju u kom je Marko učestvovao (a radi se o drugoj sezoni „Velikog brata“), smatran je za jako glupog momka. Imao je veliki broj „bisera“, što je dovelo do toga da ga šira javnost stalno proziva zbog istih i smeje mu se. Najžešći blam je imao kada je hladnu vodu u bazenu pokušao da zagreje sa par kanti vrele vode. Ostali učesnici, a naročito Miki iz Kupinova su mislili da se on šali, ali je on zaista mislio da je moguće da sipa vrelu vodu i zagreje vodu u bazenu.

Marko Miljković- Prvi sex u uživo na ovim prostorima

       U istom tom „Velikom bratu“ Marko je ostvario emotivnu vezu sa pevačicom Enom Popov iz Novog Sada. Ono što se desilo „pod jorganom“ tada, šokiralo je gledaoce, ali su Marko i Ena postali populatni preko noći. Ceo region je brujao o dvoje ljudi, koji su imali sex uživo, pred kamerama u rijaliti programu. Oni su bili zajedno još neko vreme nakon završetka ovog serijala, ali su onda raskinuli i Ena je udata već 7 godina, ima dvoje dece i muža biznismena, i postala je voditeljka.

Marko Miljković- Posao voditelja

     Pored toga što je učestvovao u mnogo rijaliti programa: „Veliki brat“, „ Parovi“, „Farma“, „Zadruga“, Marko se oprobao i kao voditelj „Zvezda granda“ , u onom serijalu kada je pobedio Dušan Svilar. Partnerka mu je bila tadašnja devojka Ena Popov.

Marko Miljković- Juri ga policija

     Marko je poznat po tome što često pravi saobraćajne prekršaje u saobraćaju i što mu je policija uglavnom  za petama. On stalno prekoračuje brzinu i zbog toga plaća puno kazni. Kaže da, zbog prirode posla uvek negde žuri, pa se to zbog toga dešava, ali da smatra da to ne treba reklamirati i pričati o tome, jer on ne želi da daje loš primer drugim učesnicima u saobraćaju.

Marko Miljković- Dizajner i brend SIKTER 52

     Novac od učestvovanja u prethodnim rijalitijima je Marko, potrošio jako brzo. Takođe, kao jako mlad je puno zarađivao radeći po beogradskim i švajcarskim klubovima kao DJ, ali je sada, nakon poslednjeg učestvovanja u „Zadruzi“ rešio da taj zarađeni novac uloži u neki biznis. Tu ideju je razmatrao dok je još bio u toj kući i kaže da je sve razradio u glavi. Rešio je da dizajnira odeću, u jednom intervijuu je pričao o majicama. Njegov brend se zove „Sikter 52“. Na pitanje zašto baš taj naziv, više je govorio o broju,  kaže da je taj broj veoma bitan u njegovom životu, između ostalog  i zato što mu je otac rođen 1952.godine, a i broj za glasanje za njega je bio 52.

Marko Miljković- Sve njegove (ne)zvanične veze

     Marko, kako smo napomenuli, važi za velikog zavodnika. Za njega se prosto „lepe“ manekenke, glumice, pevačice… Takođe, ima oko 112 hiljada pratilaca na Instagramu i to uglavnom, obožavateljki.

     Inače, bio je u vezi sa Deom Tošić, misicom turizma i manekenkom, sa kojom se zabavljao do ulaska u „Parove“.

      Povezivali su ga sa pevačicom „Operacije trijumf“ Milicom Majstorović.

      Pisalo se i da je u Švajcarskoj, dok je radio kao DJ, bio sa nekom udatom ženom, čiji je muž hteo da mu se osveti, pa je navodno to bio jedan od razloga njegove odluke da uđe u još jedan rijaliti.

Marko – ljubomoran i agresivan

     Mnogo žena ludi za njim, iako on jako često ima izlive nervoze i ljubomore. Pričalo se da je sa Enom raskinuo, jer je bio ljubomoran i pretukao je, a bivšoj Dei je pravio ljubomorne scene i imao besne napade u rijalitiju u koji su ušli zajedno, ali su nakon svih ovih njegovih stanja, ipak rešili da se raziđu i da svako ide svojim putem

Marko Miljković- Veza sa Lunom Đogani

     Marko je 2017.godine ušao u rijaliti program „Zadruga“ i tu prvi put video Lunu, koja je tada bila u vezi sa drugim učesnikom istog serijala. Mnogi tvrde da je on sa njom započeo romansu, nakon izlaska iz ovog TV života.

     Danas, svakodnevno pune tabloide. Ljudima je bukvalno sve u vezi njih dvoje interesantno, ali, po Markovoj priči, novinari mnogo toga i izmišljaju. U jednom intervijuu je Marko rekao da je izašao iz kafića po auto, pre svoje drage, da ona ne bi išla na štiklama do kola, a da su novinari objavili da su u svađi i da je, tom prilikom, svako otišao na svoju stranu. On kaže, da jeste ljubomoran, kada ima povoda, ali da sada nije, da se svađaju kao i svaki drugi par, da je sve to normalno. Međutim, novinari na sve načine pokušavaju da stanu na put toj vezi. Najnovije je da su svi objavili kako se on dopisivao sa nekom manekenkom Bojanom, ali on kaže da su otvorena dva lažna profila (njegov i te Bojane), da je izmišljena prepiska, ali da njemu Luna nije igra. Tvrdi da još uvek ne živi sa Lunom, ali da on često prespava kod nje. Skoro je na Instagramu objavio da ju je vodio u Brus i tom prilikom je objavio sliku Lune sa njegovom mamom. Nadamo se da će se ovaj momak snaći među svim tračevima, da će uspeti da se izbori za svoju ljubav i sreću.

Ime i Prezime: Marko Miljković

Datum i mesto rođenja: 30.novembar 1983.godine, Brus, Srbija

Godina: 36

Zanimanje: DJ, reality takmičar

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/DJMarkoOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/marko.miljkovic/?hl=en

Twitter: https://twitter.com/djmarkoofficial

Leave a Reply