Marija Kulić – Biografija Visina, Težina, Godište

Marija Kulić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Marija Kulić- Reality baka

     Marija Kulić je poznata kao učesnica “Zadruge”, majka Miljane Kulić, sa kojom je u istom rijalitiju. Interesantno je da je i njen unuk, Miljanin sin Željko u istom rijalitiju sa njima. Marija je skoro iznela u javnost fotografiju od pre 20 godina, kada je zaista izgledala moćno, pa nije ni čudo što i dan danas muškarci lude za njom, čak i u ovim godinama.

Marija Kulić- Svađa sa ćerkom

     Marija Kulić se konstantno svađa sa ćerkom, jer joj smeta njeno neprimereno ponašanje u “Zadruzi”. Najnoviji njihovi sukobi su nastali zbog učesnika Zole, sa kojim je njena ćerka Miljana imala žestok sex nakon kiretaže. Majka joj je rekla da je se stidi, da je njeno ponašanje prevršilo svaku meru i da se gadi svoje ćerke. Marijin muž je tom prilikom izjavio da je njegova supruga zamolila doktora da njenoj ćerci kaže da ne sme da ima sex odmah nakon abortusa, ali je doktor to odbio i Miljani dozvolio. Marijin muž je, tom prilikom, izjavio i da on ne može da promeni ništa ako njegova ćerka ostane sa Zolom, ali ako se ona uda za Zolu, on neće sigurno ići na to venčanje, kao ni njegova supruga. 

     Marija je čak i fizički nasrnula na ćerku, prozivajući je da je namerno provocira.

Nakon što ju je jednom izvređala, Miljani je toliko pozlilo da joj je momak pritekao u pomoć polivajući je vodom. Marija ćerki kaže i da je prostitutka i vređa je stalno.

Marija Kulić – Biografija Visina, Težina, Godište

Marija Kulić i Saška Karan

     Marija ne prestaje da se svađa sa ukućanima, pa je tako na red došla i pevačica Saška Karan. Saška je nju izvređala pominjujući joj i švalere. Na to je Saškin muž rekao da su Marija i njen muž nenormalni i da su ćerku i trudnu zlostavljali. Rekao je da pre ulaska u rijaliti, takmičari prolaze psiho test i da je dobio informaciju da je Marija psihopata kakav se rađa jednom u hiljadu godina, da misli da njegovu ženu neće tako lako ostaviti na miru i da će svađe između njih dve verovatno da se nastave. Za Mariju je rekao da je zaista potpuno luda, zato što je njegovoj ženi sipala ulje u oči, jer je htela da je oslepi. Njegova supruga jeste rekla mnogo ružnih reči, ali po njemu, to je sve izrečeno u afektu.

Marija Kulić- Svađa sa Zolom

     Marija je takođe svašta rekla ćerkinom momku Zoli. Vikala je na njega, jer pije lekove, jer nije fizički aktivan, a posle ne može da spava. Ona uopšte njega ne podnosi i nekoliko puta je kritikovala i ćerku i njega zbog toga što imaju odnose svakodnevno.

Marija Kulić- Bezosećajna, kao i ćerka

     Jedne večeri su majka i ćerka razgovarale, dok je mali Željko plakao. Marija i Miljana su pričale, ćaskale neobavezno, u pozadini se čulo koliko Miljanino dete, odnosno Marijino unuče plače, ali njih dve su nastavile da pričaju kao da se ništa ne dešava. Gledaoci, naročito majke, koje prate ovaj program su bile zgrožene ovakvim ponašanjem njih dve.  Njena ćerka se, pak, zakune u sina da se neće pomiriti sa Zolom, pa ponovo bude sa njim.

Marija Kulić- Muž u bolnici

     Iako Marija provodi vreme u rijalitiju, nedavno je njenom mužu pozlilo i završio je u bolnici. Njen muž tvrdi da više nije mogao da izdrži ono što je gledao, ponašanje svojih ljubimica uživo, njihove svađe i međusobno i sa ostalim učesnicima i da je to razlog njegovog lošeg zdravstvenog stanja. Upućeni tvrde da je to njegovo stanje ustvari bukvalno klinička smrt, zato što mu je pritisak bio 40 sa 0, jer je Marija tog dana izvređala njihovu ćerku i on to više jednostavno nije mogao da sluša. Marija je tom prilikom, odmah napustila “Zadrugu” i otišla da vidi supruga u Hitnoj pomoći u Nišu i bila uz njega, na šta je on izjavio da mu mnogo znači što je ona tu. Ne želeći da stresira svoju ženu, na svoju ruku je izašao iz bolnice, kako bi je sačekao kući.

Marija Kulić- Sex afera sa klincem

     Za Mariju su vezane razne afere, ali ono što je posebno šokiralo javnost jeste vest, koja je odjeknula kao bomba, a to je da je pobednik sedme sezone “Parova” Mladen Vuletić pre nekoliko godina napravio dete udatoj Mariji. Naime, Marija je bila u Sutomoru na odmoru sa suprugom Sinišom i ćerkama Miljanom i Tijanom. Međutim, Marija se zaljubila u 15- ak godina mlađeg Mladena i imala sex sa njim. Izvori su za medije preneli priču, koju je Mladen kasnije potvrdio. Da je Marija došla na more sa porodicom u top formi, imala je oko 32-33 godine i počela da flertuje sa Mladenom, sve dok se jedne noći nije iskrala iz sobe, gde je njena porodica spavala. Vratila se u ranim jutarnjim satima, jer je cele noći imala sex sa maloletnim Mladenom. Kasnije je saznala da je trudna, pa je u Nišu, preko svoje drugarice koja je medicinski radnik, ipak abortirala. Njen suprug, pak, misli, zapravo, ubeđen je i daje izjave za medije, da je njegova žena abortirala jedno muško dete, pa ga je „Bog kaznio“ sa tri čerke. Čije je bilo dete i koja je priča tačna, Marija najbolje zna.

Marija Kulić- Skandal majstor

     Đedović je svašta rekao Mariji, jer je izvređala učesnici Maji tetku, koja je umrla. Rekla je da nije znala da je Majina tetka mrtva, ali je ipak došlo do žestoke svađe između njih dvoje. Njena ćerka je u jednom razgovoru u rijalitiju rekla da Marija ide kod brata kada se posvađa sa mužem, ali da joj brat ne otvara vrata.

.

Marija Kulić- Tempirana bomba

   Marija je u celom rijalitiju kao tempirana bomba. Stalno vređa ostale učesnike, svojoj ćerki kaže da je težak folirant, ne veruje joj ni kad plače…

     Međutim, njen suprug kaže da je sva njena nervoza prouzrokovana njenim zdravstvenim problemom sa štitnom žlezdom. On takođe kaže da mu je žena na ivici nervnog sloma i da ne zna kako da joj pomogne, a da je za sve kriva njihova ćerka Miljana i njena veza sa Zolom. Takođe, on kaže da mu je žena pod konstantnim stresom godinama, jer im je upravo Miljana svašta priređivala u životu, što Mariju uništava psihički. Kaže da je pila, lumpovala do zore i da se njegova žena trudi da utiče na ćerku. Kako će se situacija odvijati dalje, ostaje nam da vidimo. Hoće li Marija biti malo mirnija i pokušati da bar svoje ponašanje drži pod kontolom pokazaće vreme.

  • Ime i Prezime: Marija Kulić
  • Datum i mesto rođenja: Niš, Srbija
  • Zanimanje:  Reality učesnica

Leave a Reply