Lepomir Bakić – Biografija Visina, Težina, Godište

Lepomir Bakić – Biografija Visina, Težina, Godište

Lepomir Bakić- Školovan bilder

     Lepomir Bakić rođen je 11.oktobra 1986.godine na Kosovu i Metohiji. Iako je Peć njegovo rodno mesto, zbog dešavanja na političkoj sceni i eskalacije ratnih sukoba, sa samo 13 godina napušta rodni grad Peć i seli se u Gornji Milanovac, ali je Srednju školu Unutrašnjih poslova upisao u Sremskoj Kamenici, gde je bio jedan od najboljih u klasi, a zatim Kriminalističku akademiju u Zemunu. Radio je u MUP- u u Čačku, cepao karte na bazenu za vreme studija, radio kao spasilac, obezbeđivao mnogo objekata, ali je stalno težio svom cilju i razvijao svoje telo i um.

Lepomir Bakić- Razvojni put jednog šampiona

     Sa 16 godina počinje da trenira džudo, ali ubrzo prelazi na bodibilding i 2005.godine postaje šampion Srbije u ovom sportu. Ubrzo postaje i najbolji sportista Akademije, a zatim 2010.godine diplomira i ponovo zauzima mesto apsolutnog šampiona Srbije. Bio je šampion Balkana, misterom univerzuma prograšen u Italiji, a jedini je iz Srbije, koji je osvojio medalju na svetskom takmičenju “Arnold Classic Cup”. Tada je plakao, zato što je osvojio drugo mesto, a ne prvo, ali su ga mediji stalno prozivali zbog toga.

Drži predavanja, gde ljudima savetuje kako da izgrade karakter i ostanu dosledni, jer su za njega sport i bodibilding život.

Lepomir Bakić – Biografija Visina, Težina, Godište

Lepomir Bakić- Karijera u rijalitiju

     Lepomir Bakić je veliku popularnost ostvario učešćem u rijaliti programu “Farma”. Postao je jako zanimljiv javnosti, naročito zbog svojih sukoba sa Kristijanom Golubovićem. Mediji su o njemu pisali svašta, između ostalog da je on bio u vezi sa tranvestitom Natašom Mazom, koju je dokazano na Sudu, prvi put video u rijalitiju.

Karijeru u rijalitiju je završio jako brzo. Ušao je tamo, jer je smatrao da je to jedino mesto u Srbiji, gde se na pošten način mogu zaraditi neke ozbiljnije pare, ali na pošten način. Rijaliti je napustio,  jer je, kako sam kaže, uvideo da je to jedna velika farsa, zaluđivanje naroda i farsa da se skrene pažnja sa velikih problema u državi. Nakon što je izašao, rekao je ljudima da ne glasaju za učesnike rijaliti programa, nego da taj novac namene i uplate za lečenje bolesne dece, jer je važno u životu biti human i pomoći nekome, kome je pomoć itekako potrebnija, nego sponzorušama, prostitutkama i narkomanima, kako Lepomir naziva svoje kolege, učesnike “Farme”.

Međutim, to nije jedini rijaliti čiji je Lepomir bio učesnik. “Parovi” su takođe bili deo njegove karijere u ovakvoj vrsti programa, doduše, tamo je ulazio kao gost.

Lepomir Bakić- Suspenzija

     Mediji su tvrdili da postoje razni razlozi njegove suspenzije sa posla. Dok su jedni tvrdili da je on bio u vezama sa tranvestitima, da je pokazivao zadnjicu i da je suspendovan zbog takvih čudnih navika i ponašanja, on tvrdi da je sve to namešteno, samo da bi pronašli opravdanje za to što ga sklanjaju iz MUP- a.

Lepomir Bakić- Borba sa medijima

     Lepomir ne prestaje da izaziva pažnju javnosti, pa tako i novinari ne prestaju da pišu o njemu. Međutim, problem je, kako sam kaže, što oni jako često iznose razne laži o njemu, pa ih on neretko tuži i naravno dobija na Sudu i naplaćuje odštete. Tako je, na primer, tužio dnevni list Informer zato što su objavili da je Lepomir u vezi sa tranvestitom, ali je na Sudu od Informera dobio 60.000 dinara, a od Nataše Maze, koja je čak potvrdila Sudu da su se prvi put videli i upoznali u rijalitiju, dobio je 90.000 dinara na račun odštete. Odlazeći iz zemlje prošle godine, najavio je da će podići tužbe protiv mnogih, zato što konstantno iznose laži o njemu i time narušavaju ono što je on gradio godinama. Drugi čak tvrde da je on ipak, priznao da voli transvestite i da je bio u vezi sa Natašom Mazom.

Lepomir Bakić- Nezdrav život

     Lepomir za sebe kaže da se ne hrani zdravo i na pitanja o ishrani i zdravom životu odgovara da nije pametno da on ljude savetuje, jer ljudi koji se ne bave bodibildingom ne bi trebalo da se hrane i žive kao on.

     Ističe da je on metroheksualac, jer mnogo voli skupe kreme i preparate, a takođe je poznato i da jako mnogo para troši na skupe parfeme i skupu garderobu, što se na njegovim profilima i nalozima na društvenim mrežama i vidi.

Lepomir Bakić- Porodica

     Iako je radio u policiji, Lepomir tvrdi da njegova porodica sa tom platom nije mogla da živi normalno, pa je jako često bio u dugovima. Ulagao je mnogo u sebe i sport, često bio odsutan zbog treninga, pa njegova supruga Božana nije mogla da živi sa tim, jednostavno nije razumela njegov način života, pa su se razveli. Iz tog braka, sa bivšom suprugom Božanom Lepomir ima sina Davida. Navodno se kaje, što se i prvi put oženio, ali ipak obožava svog sina. Za njega kažu da je veoma human čovek i da je on organizovao mnogo humanitarnih akcija.

Lepomir Bakić- Pre godinu dana napustio zemlju

    Ovaj kontraverzni mladić je prošle godine napustio Srbiju, zbog toga što se, kako kaže, usudio da kaže svoje mišljenje. Naime, on se priključio Savezu za Srbiju, što je naišlo na negodovanje i neslaganje mnogih. On smatra da je sistem (zlo)upotrebio mnogo ljudi, njegovih kolega i tom prilikom je svoj stav izneo i u jednom pismu, gde navodi da zemlju napušta zato što ne želi da doživi sudbinu Olivera Ivanovića i da je pokušavao da radi onako kako su ga učili na Akademiji. Zauzvrat je dobio, kako kaže srozano dostojanstvo, uništen život i porodicu. Tom prilikom, objasnio je da u Srbiji vlada totalni medijski mrak i da bi trebalo da bude ispoštovano ono što piše u Ustavu, a to je da svaki građanin ima pravo da kaže svoje mišljenje. Takođe je dodao, da imamo jednu zemlju i da za nju treba da se borimo na pravi način, ne vređajući dostojanstvo i čast jedni drugima, jer je to jedini pravi put ka uspehu. U pismu je napisao da se više neće obraćati javnosti, do daljnjeg. Međutim, na TV Balkan info svakih par meseci bude gost Teše Tešanovića, gde diskutuje o mnogim temama.

  • Ime i Prezime: Lepomir Bakić
  • Datum i mesto rođenja: 11.oktobra 1986. god., Peć, Kosovo, Srbija
  • Godina: 33
  • Zanimanje:  Bodibilder, Fitnes instruktor

Leave a Reply