Jelena Krunić – Biografija, Visina, Težina, Godište

         Jelena Krunić – biografija

Osnovni podaci

Jelena Krunić je poznata srpska igračica, televizijska i internet zvezda. Jelena je rođena 29. marta 1987. godine u Čačku, na zapadu Srbije. Jelena trenutno živi i radi u Beogradu. Jelena važi za jednu od najkontroverznijih ličnosti na prostoru Balkana. Njen fizički izgled je nešto što se ne može videti baš svakoga dana, kao i njena pojava. Jelena je svoju popularnost stekla zahvaljujući rijaliti programima na nacionalnoj frekvenciji. U najmanju ruku, Jelena je „rijaliti zvezda“ koja je veoma popularna i koju publika voli da gleda na malim ekranima.

 Jelena Krunić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Detinjstvo i obrazovanje

Jelenino detinjstvo nije bilo sasvim obično i može se reći da je bilo na neki način posebno. Jelena je važila za hiperaktivno dete koje je stalno bilo na nogama i u pokretu. Jelena prosto nije imala mira. Stalno je pokušavala da uradi ili nauči nešto novo i nikada nije bila zadovoljna. Uvek je pronalazila razlog i opravdanje za neki nestašluk. Ali, sve to je deo detinjstva i ne možemo joj tu šta zameriti. Njeni roditelji su pre braka vodili veoma buran život. Njen otac, kao i njena majka, imali su već nekoliko brakova iza sebe. Jelena navodi da su njeni roditelji stalno radili i da nisu imali baš puno vremena da joj se posvete. Tako je Jelena sama morala da bira šta će da radi u svom životu. Jelenu je najviše mučilo pitanje o njenom polubratu. Njeni roditelji su joj rekli da ona ima polubrata po ocu i da on živi u Čačku. To je bilo sve što je ona tada znala. Zbog toga njih dvoje dugo godina nisu bili u kontaktu i nisu se poznavali. Jelena je osnovnu školu završila u svom rodnom gradu. Kasnije je u svom rodnom gradu uspešno završila i srednju školu. Pohađala je gimnaziju i to društveno – jezički smer. Nakon srednje škole, odlučila je da upiše Filološki fakultet i to smer koji je proučavao slovački jezik. Uporedo sa ovim fakultetom Jelena je upisala i Megatrend. Postoji jedna priča koja je povezana sa njenom osnovnom školom, tačnije sa tim periodom  života. Jelena je u to vreme u holu svoje škole videla plakat jedne plesne škole. Na tom plakatu bila su imena instruktora te plesne škole. Jedno od njih je zaintrigiralo Jelenu. Jelena je pomislila da je to upravo njen brat i da mora da upiše tu plesnu školu. Zaista nije imala šta da izgubi. Jelena je imala samo jedanaest godina, ali je u svom srcu osećala da je veoma blizu svog polubrata. U početku je bila nesigurna i krila je svoj identitet. Njen polubrat je sasvim slučajno saznao njeno ime i prezime. Naime, on je bio negde iza nje dok je ona plaćala članarinu. Tada je on po prvi put čuo kako se ona zove. Jelenin polubrat je reagovao sasvim prirodno i očekivano. Kada su se sreli pitao je Jelenu za ime oca i od tog trenutka mu je sve bilo jasno. Kao brat i sestra su se nežno zagrlili i bilo im je veoma drago što su se našli. Jelenin polubrat tvrdi da njegova majka nije dozvoljavala njemu da traga za svojom sestrom. Upravo to ih je godinama sprečavalo da se vide i upoznaju.

Karijera

Svoju karijeru Jelena je započela u noćnim klubovima Beograda. Dugi niz godina radila je kao GO GO igračica. Njen fizički izgled omogućio joj je da se izdvoji od svih ostalih igračica. Jelena ima tetovaže po čitavom telu i to je nešto što je veoma karakteristično za nju. Pored toga, na njoj su vidljive i hirurške intervencije na usnama, kao i na grudima. Pored tetovaža, Jelena ima i veliki broj pirsinga po telu i licu. Ona svoj izgled tretira kao njeno pravo na potpunu slobodu. Jelena je kao plesačica nastupala u klubovima kao što su:  splav „Freestyle“r, splav „River“ i  splav „Hot Mess“ i mnogi drugi. Za najveći deo njene slave su zaslužni rijaliti programi. Upravo su joj „Farma“ i „Parovi“ omogućili da se približi narodu čitavog Balkana. Pored rijaliti programa, Jelenu je publika mogla da vidi i u brojnim spotovima pevača i bendova. Neki od njih su: „Dado Polumenta“, „Tropico Bend“, „Ok bend“…

Jelena kao „Youtube zvezda“

Jelena poseduje svoj Youtube kanal na kome stalno obajvljuje vlogove. Jelena snima trenutke svog života i to delli sa publikom koja željno iščekuje svaki novi video na njenom kanalu. Jelenu prati veliki broj ljudi na Youtube – u. Kako ona kaže, njeni pratiocio joj daju snagu da svakodenvno snima i da iz dana u dan bude sve bolja i bolja.

Muzička karijera

Jelena je osoba koja je veoma sklona muzici. O tome govori činjenica da je do sada snimila nekoliko svojih pesama. Pesme „Unija“ i „Raj“ su joj donele puno uspeha u muzičkom svetu. U pesmi „Unija“ sarađivala je sa „Filipom Taboo“ i „Panterom“, dok je u pesmi „Raj“ sarađivala sa „Đusom“. Jelena je takođe imala saradnju i sa „Elitnim odredima“. Ona je zajedno sa Reljom i Vladimirom snimila pesmu pod nazivom „Kao kokain“. Ova pesma je za kratko vreme postala „mega – hit“ i malo je reći da je još uvek to.

Jelena Krunić – Domino dama

Jelena Krunić često govori o svom životu. Tako je jednom prilikom izjavila da je dobar deo svog života bila prinuđena da bude „domino dama“. U ovom poslu Jelenin zadatak je bio da prema muškarcima bude jako gruba i da zauzme poziciju apsolutne gospodarice. Svoje mušterije je morala da tretira kao robove. Klijenti koji su uživali u ovako neobičnom tretmanu su uglavnom bili veoma bogati. Jelena je ovo radila, pre svega, zbog novca, jer je zarađivala puno i veoma lako.

Izjave

Da je Jelena žena koja nema dlake na jeziku svedoče njene brojne, skandalozne izjave u medijima. Ona je nedavno govorila o polnom organu Kristijana Golubovića. Izjavila je kako je upoznata sa svim detaljima i da joj se veoma sviđa tetovaža koju on ima na svom polnu organu. U pitanju je „šareni zmaj“. Kasnije je Jelena izjavila kako je do tog saznanja došla putem Kristijanove priče.

  • Datum rođenja: 29. Mart 1987.
  • Mesto rođenja: Čačak
  • Država: Srbija
  • Prebivalište: Beograd
  • Zanimanje: Plesačica
  • Twitter: https://twitter.com/yeyovche
  • Facebook: https://www.facebook.com/jelena.kruniciii.1
  • Instagram: https://www.instagram.com/jelena_krunic/
  • Youtube: https://www.youtube.com/user/Yeyo11Crew

One Response

  1. Sanja July 25, 2021 Reply

Leave a Reply