Ivana Krunić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Ivana Krunić – biografija

Osnovni podaci

Ivana Krunić je poznata mlada srpska pevačica. Ivana je rođena 12. januara 1990. godine u Beogradu. U ovom gradu Ivana trenutno radi i provodi svoj život. Ivana će ostati upamćena i kao pevačica muzičke grupe „Luna“. Ogromnu popularnost Ivana Krunić stekla je zahvaljujući rijaliti programu „Zadruga“. Nakon ove životne epizode, njena ličnost i njena muzička karijera dobila je sasvim drugu dimenziju. Bilo kako bilo, Ivana je mlada nada naše muzičke i pevačke scene.

Ivana Krunić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Detinjstvo, obrazovanje i sami počeci

Ivana je kao devojčica bila veoma slatka i simpatična i svi su bili oduševljeni njenom pojavom. Osnovnu školu je pohađala u svom rodnom gradu. Tokom trećeg razreda, tačnije kada je imala deset godina, Ivana je odlučila da počne da se bavi muzikom. Bila je veoma talentovana i njen raskošni glas je obećavao. Tada je učestvovala na školskom takmičenju „Zlatna sirena“. Na tom istom takmičenju je Ivana učestvovala i narednih nekoliko godina. Osvajala je brojne nagrade i dobijala vredna priznanja. Kada je malo odrasla, Ivana je počela da se bavi manekenstvom. Bila je veoma lepa devojka i njena lepota nije mogla da ostane neprimećena. Pokušala je i da se bavi novinarstvom i imala je određenu ulogu u školskom časopisu. Ali, u svemu tome nije pronašla sebe. Opet je došla do muzike, do svoje prve ljubavi. Nakon osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju. Uporedo je pohađala i muzičku školu i stalno vežbala solo pevanje. Nakon završene srednje škole Ivana je upisala fakultet i to privatni Univerzitet Singidunum. Svoju diplomu stekla je na smeru koji se bavi proučavanjem marketinga i trgovine.

Muzička karijera

Svoju muzičku karijeru je Ivana Krunić započela pre nešto više od deset godina. Te 2010. godine Ivana je po prvi put doživela javni nastup na muzičkoj sceni. Popularni reper i pevač Igor Todorović „Dr. Iggy“ je imao nameru da pomogne ovoj mladoj pevačici. Ona je pevala na njegovom koncertu u „Sava Centru“. Ovaj koncert zabeležio je rekordnu posećenost i gledanost. Nakon ovog koncerta karijera Ivane Krunić je počela eksponencijalno da napreduje. Usledile su njene saradnje sa značajnim imenima srpske rep i hip – hop scene. Sa poznatim reperom Nenadom Aleksićem je Ivana snimila tri duetske pesme. Naslovi tih pesama glase: „Ispod krila“, „Bg boss“, „Bad boy“. Njen prepoznatljiv glas je u velikoj meri doprineo kvalitetu ovih numera. Njene pevačke kvalitete je 2010. godine zapazio Čedomir Rajičić, poznatiji kao „Čeda Čvorak“. On je bio impresioniran njenim pevanjem i odlučiio je da Ivani ponudi angažman u njegovoj muzičkoj grupi. Dens grupa Luna osnovana je davne 1996. godine. Ivana je pevala zajedno sa koleginicom Lidijom Jadžić. U ovoj grupi Ivana je snimila brojne hitove. Neki od njih su: „Tekila, limun i so“, „Vino, karmin, adrenalin“. Ivana je tokom 2017. godine odlučila da napusti ovu grupu i okrene se svojoj solo karijeri. O albumima koje je Ivana izdala u grupi Luna, ali i kao samostalna pevačica, govorićemo detaljnije u njenoj diskografiji. Sve njene pesme možete pronaći na njenom zvaničnom Youtube kanalu. Kada smo već kod toga, jedna najnovijih njenih pesama na Youtube – u je pesma koja nosi naslov „F.A.M.A“. Ova pesma broji oko trista hiljada pregleda na Youtube – u.

Rijaliti život

Ivana Krunić je tokom 2019. godine odlučila da učestvuje u rijaliti programu „Zadruga“. U pitanju je bila treća sezona ovog rijaliti programa. Pre ulaska u ovaj rijaliti, Ivana je imala veoma zanimljiv i buran život. Zbog ulaska u rijaliti bila je primorana da raskine sa svojim dečkom. Izjavila je kako joj je bilo lakše da u čitavu tu priču uđe kao slobodna žena i devojka. Ivana je u „Zadruzi“ bila sklona ljubavnim aferama i često je „jurila“ za muškarcima. Kako ona kaže, ona je osoba koja je uvek iskrena i koja ne ume da krije emocije. Ona je u „Zadrugu“ ušla da bi napravila pomak u svojoj karijeri i stekla nove fanove i simpatizere. Ona je tokom rijalitija bila veoma ljupka i simpatična i svojom lepotom mamila je brojne udvarače. Ipak, Ivana nije uspela da u „Zadruzi“ osvoji neku od glavnih nagrada.

Ivana i Bane Čolak

Veza između ovo dvoje mladih ljudi potiče još od njihovog učešća u rijaliti programu „Zadruga 3“. Bane i Ivana su se zaljubili na prvi pogled i često su bili zajedno. Oni su gledaocima kraj malih ekrana svakodveno pružali vrele erotske i ljubavne scene. Snimci seksualnih odnosa Baneta i Ivane se još uvek mogu pronaći na Yotube – u. Njihova veza je u jednom trenutku imala sasvim čudan i nerazjašnjen status. Oni su upravo zbog toga odlučili da se javno izjasne povodom toga. Rekli su kako više nisu u vezi i kako se samo viđaju i druže. Bane navodi da je Ivana trenutno njegova najbolja prijateljicama. U medijima se nedavno spekulisalo i o njihovom potencijalnom ulasku u „Zadrugu 4“.

Ivana Krunić – večiti borac

Ivana je par puta navela da je još u detinjstvu naučila kako da organizuje svoje vreme i posveti se stvarima koje joj u životu znače. Ona za sebe kaže da je večiti borac. Nisu joj jasne osobe koje se stalno bore da pobede svoje kolege ili svoje suparnike. Ivana je devojka koja živi u svojoj priči i koja se svakodnevno trudi da poboljša sebe, svoj život i svoju karijeru. Ivana ne voli sujetne i ljubomorne ljude. Zbog toga izbegava da se druži sa pojedinim kolegama. Ona se u životu vodi sledećom rečenicom: „Svako ko ima talenat, ima i mesta da uspe“.

Diskografija

Sa dens grupom „Luna“:

 • Sex On The Beach -(2010)
 • Luna 10 -(2012)
 • 011 -(2014)
 • Zodijak -(2017)

Video spotovi koje je Ivana snimila sa grupom Luna u periodu od 2010. do 2017. godine:

 • Vino, karmin, adrenalin – 2011          
 • Tekila limun i so – 2011 
 • Dupla škorpija – 2012    
 • Tropikana – 2014 
 • Za tvoje oči – 2014
 • Red Bull – 2014    
 • After Party – 2016          
 • Voliš me više od bivše – 2016 
 • Bidermajer – 2016          
 • Uspomene – 2016           
 • Može može – 2017         
 • Ime i prezime: Ivana Krunić
 • Nadimak: Ivana „Luna“
 • Datum rođenja: 12. januar 1990.
 • Mesto rođenja: Beograd
 • Zanimanje: pevačica i rijaliti takmičarka
 • Instagram: https://www.instagram.com/ivanakrunic/

Leave a Reply