Filip Živojinović – Biografija, Visina, Težina

FILIP ŽIVOJINOVIĆ

Filip Živojinović je sportski menadžer iz Beograda, rođen 1985. godine u Beogradu. On je još odmalena bio izložen medijima i za njega se znalo dok je još bio dete, a razlog tome je svakako popularnost njegovog oca Slobodana Bobe Živojinovića, nekadašnjeg svetskog asa, najboljeg tenisera kojeg je imala bivša Jugoslavija. Kako se njegov otac 1991. oženio najvećom balkanskom zvezdom narodne muzike Lepom Brenom, dodatno je doprinelo da se i Filipovo ime češće čuje u medijima. 

FILIPOV RANI ŽIVOT

Kratka veza i brak između Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Desnice, koji se desio krajem osamdesetih godina dvadesetog veka, za rezultat je imao sina Filipa. Nekoliko godina kasnije, brak je završen jer je Filipov otac otkrio da gaji emocije prema najvećoj zvezdi tadašnje narodne muzike – Lepoj Breni. Da nije reč o “trenutnoj fazi” govori i svadba ovog poznatog para koja se desila 1991., pred sam kraj postojanja bivše države, a pred sam početak krvavog građanskog rata na ovom području. 

Filip je rođen 1985. godine u Beogradu i odrastao je sa ocem i pomajkom – Lepom Brenom. Brena je i sama često isticala u medijima da Filipa nikada ne odvaja od svoja druga dva sina Viktora i Stefana, kao i to da joj i danas smeta kada ga mediji nazivaju njenim posinkom, a ne sinom, bez obzira na to što on ima svoju biološku majku. 

OBRAZOVANJE 

Odrastao u Beogradu, Filip je u glavnom gradu Srbije završio školu koja se neformalno nazivala “škola za decu bogatih”, potom i prestižnu “British international school”, da bi svoje školovanje nastavio u Americi gde je završio prestižni “Rice University” u saveznoj državi Teksas, grad Hjuston. Škola ga je kvalifikovala za stručnjaka u oblasti sportskog menadžmenta čime se i danas bavi.

KARIJERA

Po završetku školovanja, s obzirom na laku prilagodljivost sredini, nekoliko godina je radio u  Kaliforniji kao sportski agent i menadžer na Beverli Hilsu. Filipova biološka majka Zorica Desnica je udata za košarkaša Ivu Nakića i živi u Americi gde je Filip i proveo veliki deo svog vremena za vreme školovanja. 

Mladom Filipu su mnogi predviđali i blistavu tenisku karijeru, a razlog tome, pored genetike, bio je i njegov zapažen uspeh 2003. godine kada je postao juniorski šampion Srbije i Crne Gore. Nakon toga, Filip nije nastavljao sa tenisom, pa je svoju profesionalnu karijeru usmerio na drugu stranu i postao uspešan sportski menadžer. Takođe, u  medijima nije toliko prisutna informacija da je Filip otvorio i prvu “Online školu roditeljstva” u Srbiji koja uz stručnu pomoć pomaže majkama da se bolje 

upoznaju sa trudnoćom i načinima odgoja deteta. 

PORODICA

Jako je retko da na našem poneblju parovi nakon razvoda braka ostanu u dobrim odnosima. Međutim, mladi Živojinović je imao sreću da ga ova okolnost zaobiđe i da bude zadovoljan podrškom koju ima od strane oba roditelja. Bivši supružnici su Filipu složno ulagali u obrazovanje i karijeru sopstvenog deteta, pa je tako Filip deo školovanja završio kod oca u Beogradu, a deo u Americi, kod majke, za koju je vrlo vezan.

Nakon razvoda, logično, oba bivša supružnika su nastavila sopstvene živote i dobili još dece u novim brakovima, pa je tako Filipova majka Zorica iz braka sa košarkašem Ivom Nakićem dobila još dvoje dece – Ivu i Maria, dok Filipov otac iz braka sa Lepom Brenom ima, takođe, dvoje dece – Stefana i Viktora.

PRIVATNOST

Filip je tokom školovanja često dolazio u Srbiju, pa se vraćao za Ameriku sve dok 2015. godine nije upoznao svoju sadašnju suprugu Aleksandru Prijović. 

Pre svoje sadašnje supruge, Živojinovića su mediji dovodili u vezu sa mnogim damama od kojih se izdvajaju tri poznate devojke – Maja Šuput, hrvatska pevačica, Sofija Milošević, manekenka, i mlada srpska glumica Maja Mandžuka sa kojom je dugo živeo u Americi gde je ona gradila svoju glumačku karijeru. Nije tajna da je Lepa Brena želela da joj mlada glumica postane snaha i sve je išlo ka tome: četiri godine zabavljanja, velika romansa, veridba… a onda se dogodio krah i njihova romansa nije dobila željeni ishod i od 2011. godine je svako krenuo na svoju stranu. 

Takođe, veliki broj medija je  špekulisao da je modna blogerka Zorana Jovnović poznatija kao Zorannah bila u ljubavnoj vezi sa Filipom, na kraju se ipak ispostavilo da su oni privatno veliki prijatelji i da je zapravo ova modna blogerka uticala na to da se Filip i Aleksandra upoznaju. 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Nakon svih burnih ljubavnih avantura, medijskih špekulacija i dovođenja u veze sa mnogobrojnim poznatim damama, Filip Živojinović se 2015. godine napokon “skrasio” tako što je u poznao mladu i perspektivnu pevačicu, tadašnju zvezdu Granda – Aleksandru Prijović. Oni su se u poznali 2015. i u početku su krili za emocije koje gaje jedno prema drugom, da bi 2016. godine započeli zajednički život na Voždovcu, a naredne 2017. godine su na Dedinju otvorili zajednički restoran luksuzne hrane “Tri tačke”.

SVADBA

Nakon 3 godine zabavljanja, u junu 2018. godine pred velikim brojem ljudi iz svetskog i domaćeg jet-seta, mladi par je ozvaničio svoju ljubav.

Mediji provlače informaciju da je na ovo venčanje potrošeno preko 400 hiljada evra, a da su sve troškove pokrili Lepa Brena i Boba. Takođe se pominje da je mladencima od poklona ostalo pola miliona evra koje planiraju da ulože u nekretnine po Beogradu ili Americi i da deo sredstava ulože u novi album poznate pevačice koji bi bio rađen u Americi sa najboljim svetskim producentima.

Filipov kum na ovoj svadbi bio je poznati srpski košarkaš Miloš Teodosić, dok je Aleksandra za kuma odabrala poznatog pevača Acu Pejovića. 

Na svadbi su goste zabavljali orkestar Dejana Petrovića, Ace Sofronijevića i Tropico bend.

S obzirom da je Aleksandra imala dosta posla nakon svadbe, nakon završenih obaveza, uputili su se na medeni mesec – u Monte Karlo, gde porodica Živojinović ima nekretninu, potom su krstarili Jadranom sa Brenom i Bobom da bi na kraju završili na Jamajci. Upravo su i na medenom mesecu saznali da je Aleksandra u blaženom stanju. A da radost u domu Živojinovića bude još veća pobrinuo se mali Aleksandar koji je u martu 2019. godine došao na svet.

Ime i Prezime: Filip Živojinović

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1985. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: sportski agent i menadžer

Visina: /

Težina: /

Facebookhttps://www.facebook.com/filip.zivojinovic.3

Instagramhttps://www.instagram.com/carpediem_fbz/

Twitterhttps://twitter.com/carpediem_fbz

YouTube: /

Leave a Reply