Dragana Kosjerina – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dragana Kosjerina – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dragana Kosjerina – Sarajka u Beogradu

      Dragana je rođena kao dupla lavica 1987. godine u Sarajevu, ali se zbog rata i svih događaja na ovim prostorima, kao devojčica od 5 godina doselila u Beograd.

Osnovnu školu završila je u Beogradu. Srednju zubotehničku takođe. Međutim, i pored želje da bude stomatolog, pokušala je da upiše Psihologiju na Filozofskom fakultetu, ali nije položila prijemni. Putevi je, ipak, odvode na drugu stranu, i ona upisuje privatan Fakultet za kulturu i medije. Prelepa voditeljka nakon završetka studija biva proglašena za jednog od najboljih studenata na tom fakultetu, pa rešava da upiše i master iz iste oblasti. Dragana planira da nastavi svoje školovanje, želi da završi doktorske studije.

Dragana Kosjerina – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dragana Kosjerina – Od modela do sportskog novinara

     Dragana je radila kao model agencije Models, a sa 17 godina je bila Miss teen. U tom poslu je mnogo naučila, između ostalog da uvek postoji neko sa većim ili sličnim kvalitetima kao što smo mi sami, ali da to treba da nam bude satisfakcija da se trudimo da budemo bolji.

     Iako nikakvog nagoveštaja nije bilo, Draganin talenat za vođenje sportskih događaja i emisija, prepoznali su profesionalci kada je trebalo. Ona je počela svoju novinarsku karijeru upravo na “TV Sport” i ubrzo bila primećena u javnosti. Po njenim rečima, osim motociklizma koji obožava i toga što navija za Zvezdu, ona drugih vezanosti za sport nije imala, ali se sama borila, učila, usavršavala i ubrzo postala jedna od najpoznatijih lica sportskih prenosa.

Dragana Kosjerina I jutarnji program

     Iako je mnogo naučila o sportu i bila izvrstan sportski novinar, Dragana je dobila ponudu da pređe na medijski javni servis Srbije, odnosno na Radio Televiziju Srbije. Prvo je vodila “Nedeljno popodne”, ali pošto se, naravno, istakla svojim obrazovanjem, talentom i šarmom, fokusirala se na zabavni program RTS-a i potpuno izašla iz sfere sporta. Danas vodi “Jutarnji program” i kako kaže, uživa u svom poslu, jer joj nije teško da ustaje rano i spremna dočeka svaki početak emisije, obzirom da devojka vodi zdrav život. Mada, pomalo joj nedostaje sav adrenalin, koji prate utakmice i prenosi ili reportaže sa istih, a u međuvremenu se oprobala i kao voditelj mnogo drugih emisija na RTS- u.

Vodila je, na primer, emisiju “Luda noc”, vodila je „Beoviziju“, kao i kviz „Ja volim Srbiju“.

Dragana Kosjerina – Lepotica sa karakterom

     Dragana zna da je prelepa, imala je nebrojeno mnogo dokaza za to tokom života i karijere. Ipak, ona smatra da devojke treba da imaju karakter, da čitaju, da uživaju u prirodi, da se edukuju, kako bi ljudi, kada vide lepotu imali šta i da čuju. Smatra da je lepota bez pameti i šarma ništa, pa tako smatra da njenoj lepoti doprinosi prvenstveno ta lepota koju nosi u sebi, i da je to mnogo bitnije od spoljašnjeg izgleda. Takođe je pobornik shvatanja da treba prihvatati kritiku i menjati se.

Dragana Kosjerina – Zdrav život

     Iako je Sarajevo njena neprežaljena ljubav, koju ne želi da pamti po lošim trenucima, nego joj se uvek vraća sa snažnim emocijama, ovoj Bosanki je deo srca ostao i u jednom selu kod Priboja, gde je živela njena baka.

     Od bake je naučila mnogo toga, između ostalog da se hrani zdravo. Kaže da voli da kuva, ne voli da izlazi u noćni provod, nego više voli da izađe negde u prirodu, voli da pije ceđene sokove, đumbir da doda u sve takođe voli, a smatra da ljudi trebaju biti umereni u svemu.

Dragana Kosjerina – Sasvim prirodno

    Zbog svog posla, ova lepotica ustaje veoma rano, ali je svesna toga koliko je I rano lepa, pa često objavljuje na društvenim mrežama kako voli što je takva i kako ne želi da fotošopira slike, nego ih objavljuje upravo takve kakve jesu.

Dragana Kosjerina – Ljubav iznad svega

     Poznato je javnosti da je ova lepotica već dve godine u stabilnoj vezi sa beogradskim stomatologom Bojanom Perduvom. Dragana i Bojan su od prvog dana znali da su jedno za drugo, otisli su na kafu, a razgovarali 10 sati. Kako oboje kažu, važna je odanost, privrženost, da imate o čemu da pričate… Jako brzo su počeli da žive zajedno i fenomenalno se uklopili, jer je on muškarac koji njoj pomaže u svemu. Nijedno od njih dvoje ne voli kućne poslove, ali kako im je bitno da im je sve uredno i čisto, onda se oboje trude da sve bude u redu. Dragana često kaže da ima mnogo obaveza, ali da uvek nađe vremena da se posveti svom dečku, jer se mnogo vole i trude se da što više vremena odvoje samo za njih. Ona za njega kaže da je on idealan čovek za nju, baš onakav kakvim je zamišljala idealnog muškarca, kad je bila mlada. Ne predstavlja mu problem njen posao, podrška joj je u svemu, čovek je koji ima energiju i karakter. Kaže da on treba da bude primer svakom muškarcu, da svaki muškarac treba da se potrudi da usreći svoju lepšu polovinu. Dodaje i da je po prirodi, jako povučena osoba, ali da joj on daje motivaciju da bude otvorenija.

Dragana Kosjerina – Romantična veridba

     Voditeljka nikada nije nikada krila da je sa Bojanom presrećna, da je on prema njoj predivan,čak su počeli da žive zajedno, ali nije očekivala da će joj ovaj odmor, bili jedan od najlepših u životu. Naime, njen dragi joj je kupio prelep prsten i priredio joj iznenađenje, ni manje, ni više, nego u glavnom gradu Grčke, Atini. Uz pomoć prijatelja, koji su bili sa njima na odmoru,  je spremio izneđenje i zaprosio svoju ljubav. Sada čekamo i datum svadbe. Inače je jednom prilikom, kada je objavila da živi sa momkom, napisala i da on nije neko koga ona treba da krije, da razgovaraju o budućnosti, ali da ne znaju datume i da je to svakako nešto čime će se ona ponositi i objaviti, čim dođe do bilo kakvog konkretnog dogovora između njih dvoje. Rekli su da na početku nisu razgovarali o budućnosti, već su se potpuno opušeno družili, izlazili, upoznavali, ali su, vremenom shvatili da su stvoreni jedno za drugo i oboje se trude da uspeju da sačuvaju svoju ljubav.

  • Ime i Prezime: Dragana Kosjerina
  • Datum i mesto rođenja: 1987.godine, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • Godina: 32
  • Zanimanje: Voditelj, novinar

Leave a Reply