Dejan Dragojević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dejan Dragojević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dejan Dragojević- Od bezbrižnog detinjstva do raspada porodice

     Dejan Dragojević rođen je 18.juna 1995.godine u Novom Sadu u skladnom braku Biljane i Gorana. Koliko je taj brak bio skladan govori i činjenica da je u tom braku rođeno troje dece. Naime, Dejan ima starijeg brata Davida i sestru Suzanu. Njegova majka kaže, da je on oduvek bio maženo i paženo dete, jer je bio najmlađi, a isto tako navodi da su ona i njen suprug imali divan brak do Dejanove 21.godine, kada je njen muž rešio da ode za Nemačku. Ona je tada započela vezu sa Predragom Opačicem Mungosom, ali je Dejan to jako teško prihvatio.

ejan Dragojević – Biografija

Dejan Dragojević- Turbulentan odnos sa bratom

     Dejan je dečko, koji jako pati zbog porodične situacije, svađa, neslaganja, razdvojenosti… Njegov brat David kaže da je on jako teško podneo razvod svojih roditelja i da se on kao brat uvek trudio da bude tu uvek za njega, ali da čak i njihova majka Biljana kaže da Dejan jako često predstavlja sebe kao žrtvu zbog toga.

     David je, nakon razvoda roditelja stao na stranu svoje majke, dok sa ocem gotovo da nema kontakt, čak je David odlazio u Ameriku da izgradi karijeru u fudbalu. Neslaganje sa Dejanom je bilo neminovno, jer je Dejan, pak, ipak bio u stalnom kontaktu sa ocem, a majci zamerao mnogo toga. Ipak su se braća pomirila, ali je kasnije razdor nastao zbog devojaka, odnosno zbog neslaganja njihovih devojaka. Turbulentan odnos, koji Dejan ima sa bratom verovatno će nastaviti da bude takav, makar dok Dejan malo ne sazri, jer mu cela porodica zamera da je i u brak ušao jako mlad, nezreo i nespreman.

Dejan Dragojević- Od nepoznatog momka do zvezde

     Dejan je, kao i njegov brat bio potpuno nepoznat momak. Javnost verovatno nikada ne bi ni čula za njega da nije ušao u rijaliti program “Parovi”, gde je upoznao svoju sadašnju suprugu i zaljubio se. Učestvovanja  u programima uživo su ga dovela do samog vrha popularnosti. Rijaliti za rijalitijem i eto nove zvezde na našem nebu poznatih.

Dejan Dragojević – Ženidba sa starletom

     Dejan se zaljubio u starletu Dalilu Moreno. Ta devojka je imala puno operacija, puna je silikona, ali je Dejan nju zavoleo i rešio da otpočne život sa njom i nakon rijalitija.

Prvo su se verili u Sarajevu, da bi se nedugo posle toga venčali tajno u Beogradu. Ona je obukla belo odelo, nosila kučence i došla da svom izabraniku obeća ljubav do kraja života. Malo im je sreću kvarilo i to što Dejanovi nikako nisu prihvatali starletu za snajku, pa je Dejanova majka čak odbila poziv na venčanje svog sina, ali je zato mlada uzela prezime svoga muža i posle izjavila da je imala tremu, kao da je prvi put pred kamerama. Suze radosnice nije mogla da sakrije, što je njenom mužu dalo dodatnu satisfakciju da je još više voli i bude joj još veća podrška i oslonac u životu.

     Dalila je jedno vreme bila u svađi sa ocem, isto kao što je Dejan prekidao kontakte i bio ljut na svoju porodicu, pa su jedno drugom postali pravi prijatelji i dali su jedno drugom ponovo osećaj da negde pripadaju i da imaju porodicu.

Mnogi su pokušali da ostvare neku vezu u nekom od rijaliti programa, pa se nakon toga više i ne čuju, ali oni su par, koji je uspeo da ostvari čak brak i nakon izlaska iz rijalitija i pored svih neslaganja i neprihvatanja tog braka od strane porodice.

Dejan Dragojević- Život kao u bajci, sa princezom

     Plac, koji je majka trebala da prepiše Dejanu kada se jednog dana oženi ipak je prepisan njegovom bratu Davidu, naravno, zbog neslaganja Dejanove majke sa sinovljevim izborom životne saputnice. Dejan je, nakon ženidbe živeo u stanu svoje žene u Beogradu, koji je ona dobila na poklon. Međutim, njegov tast je svojoj mezimici poklonio plac u Bosni, na kome su mladenci počeli da grade svoj dom. Kuća od 103 kvadrata služi novopečenom bračnom paru za ponos, jer su sve sređivali sami i o svakom detalju vodili računa. Mladin Instagram profil je prepun fotografija njihovog ljubavnog gnezda, gde je u sve uloženo kako puno novca, tako i puno ljubavi. Dalila ne krije da je presrećna pored svog izabranika, ali ni on u njenom prisustvu ne skida osmeh sa lica. Svoje honorare iz rijalitija su nejvećim delom uložili u tu kuću.

Dejan Dragojević- U svađi sa majkom

     Iako Dejan i njegova žena Dalila tvrde da su čuli da Dejanova majka svašta priča o njima, Dejanova majka Biljana tvrdi da to nije istina i da oni to treba sa njom da reše, a ne da slušaju fanove. Ona takođe tvrdi da snaje nikada nije odvajala i da je prihvatila Dalilu isto kao i drugu snaju, ženu svog drugog sina. Njegova majka takođe smatra da se Dejan mnogo promenio otkako je u vezi sa Dalilom i da ne zna razloge njegovog takvog ponašanja. Na poziv ljudi iz rijalitija da uđe i ona u „Zadrugu“ Dejanova majka odbija, uz obrazloženje da ne bi mogla da bude deo tog programa, a da pre toga ne reši porodične odnose sa sinom, jer je njoj žao što se njeni sin i snaja tako ophode prema njoj. Sa druge strane, i njegova žena Dalila takođe žali njega, zbog loših porodičnih odnosa.

Dejan Dragojević- Zauvek dečak?

     Dejan Dragojević je neko o kome mediji stalno pišu. Dešavalo se da izađe iz „Zadruge“ zbog suđenja sa Vesnom Rivas, zapravo je on nju tužio, jer ga je vređala u rijalitiju, zatim je zbog majke plakao uživo u programu i rekao da smatra da su njegovi roditelji bili više posvećeni njegovom bratu, svađao se sa Filipom, koji je govorio loše o devojci njegovog brata Davida, rekao da će on i njegova žena usvojiti dete ako bude bilo potrebe, svađa se sa suprugom oko sitnica, ali i to izaziva pažnju novinara.           Međutim, on ipak kaže za sebe da mu je žao što je majka takva prema njemu, jer je on dobar, ne pije, ne puši, ne drogira se, već živi mirno sa svojom suprugom. Sve ovo govori da je Dejan još uvek jedno dete željno roditeljske pažnje i ljubavi. Ipak ima svoju suprugu, i mi im želimo sve najbolje, iako Dejanova majka tvrdi da se porodica srušila i da je nastao potpuni haos u njihovim životima zbog rijalitija.

Ime i PrezimeDejan Dragojević

Datum i mesto rođenja: 18.jun 1995.. god., Novi Sad,  Srbija

Godina: 24

Zanimanje:  učesnik reality programa

Leave a Reply