Dea Djurdjević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dea Đurđević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Dea ĐurđevićŠkolovana plavuša

     Dea Đurđević je rođena 19. jula 1992.godine u glavnom gradu. U  Beogradu je najpre završila osnovnu školu, a zatim i srednju Ekonomsku školu. Još tada je znala da je njena ljubav novinarstvo, pa je odlučila da studira Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika. Nakon završenih studija, upisuje i master studije, ali ovoga puta se odlučuje za Fakultet za državnu bezbednost, jer joj je, kako kaže, kriminalistika jako zanimljiva.

     Još kao student počela je da radi kao novinar dopisnik za „Jutarnji program“ televizije „Pink“, koji su u tom trenutku vodili Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Kako su Jovana i Srđan prešli na drugu televiziju, ona je dobila ponudu da vodi jutarnji program. Tu ponudu nije mogla da odbije, čak je bila presrećna što joj se ukazala takva prilika.

Dea Djurdjević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dea Đurđević i „Novo jutro“

     Dea svako jutro ustaje u 5h. Kako kaže nije joj teško. A nije joj teško, jer sa kolegom Sarapom radi posao koji voli. Vodili su emisiju „Jutro sa Deom i Sarapom“, kojoj je kasnije promenjen naziv u „Novo jutro“. Oni svakodnevno imaju goste, razmatraju mnoge teme,  ali Dei ništa ne predstavlja problem, čak se ona, za svaku emisiju priprema sa posebnom pažnjom, a veliku pomoć i podršku ima i od svojih kolega.

     To koliki je ona profesionalac govori i to da pre svih dolazi na posao, a da Jovanu i Srđana uvek hvali kao ljude od kojih je mnogo naučila i koje doživljava kao zdravu konkurenciju.

Dea Đurđević borac i sportski tip

     Dea Đurđević je borac. U to smo se uverili nakon nesreće, koju bi svako (zlo)upotrebio, ali ona se brzo vratila na male ekrane i nastavila da živi i radi kao da se ništa nije dogodilo. Čak je izjavljivala da ne želi da je bilo ko sažaljeva, jer će sve biti dobro, da je ona heroj i borac, da je pobedila autobus.

     Postavlja se pitanje odakle toj ženi toliko snage i volje za sve što radi. Odgovor je, možda, u njenom sportskom duhu. Kažu da obožava boks i streljaštvo, a da je već počela da ide u teretanu i trenira. Udara u džak kada je pod stresom i veliki je avanturista. Za sebe kaže da, zbog prirode posla, mora da izgleda lepo i da se doteruje, ali da je više sportski tip i da baš i ne voli da se šminka. Iako je smatraju za izuzetno lepu ženu, ona više voli opuštenije stilove. Najveći poroci su joj kafa i cigarete.

Dea Đurđević žrtva saobraćajne nesreće

     07. februara ove godine imala je lakši sudar, ali kada je izašla iz automobila da vidi štetu i popriča sa čovekom sa kojim se sudarila, udario je autobus i otkinuo joj ruku. Lekari su na sreću, brzo reagovali, stavili joj ruku u led i uradili sve da joj ruka bude spašena. Na svu sreću, uspeli su. Iako je bila žrtva saobraćajne nesreće, pokazala je da je veliki borac i nije klonula duhom ni jednog trenutka. Iako je imala čak 20 operacja, izjavila je da su mnogo teže celu situaciju poneli njeni najbliži, jer su konstantno bili uz nju, a ona je 3 puta reanimirana, jer je umirala. Njena majka je čak izjavila da umesto da su oni tešili Deu tada, Dea je bodrila njih i pričala im da će sve da bude u redu. Mesecima leži samo na leđima, ali ne skida osmeh sa lica. Prognoze su bile da nikada neće moći da pokreće ruku, ali i to je uspela.

 Dea Đurđević u lošim odnosima sa ocem

     Za Deu kažu da ima puno prijatelja. Čak i političari, koji novinare drže na distanci, sa njom su u super korektnim odnosima. Elokventna, obrazovana, pametna, sposobna, hrabra mlada žena retko koga ostavi ravnodušnim, ali ipak njenom životu nešto jako nedostaje. To je očinska figura. Kažu da je Dea jako ljuta na svog oca, godinama, da mu je čak rekla da mu zabranjuje dolazak na njeno venčanje, kada se ona, bude jednog dana sa svojim izabranikom odlučila na taj korak. Naime, otac je, zbog ljubavnice, ostavio nju i njenu majku i ona mu to nikada nije oprostila. Nakon nesreće on nijednom nije niti došao da je vidi, niti je njenu majku pitao kako je ona. Da li je ona, izabrala, 20 godina starijeg muškarca, jer joj nedostaje neko ko će da je štiti, da je podrži i bude njena snaga ili je, takav jednostavno bio splet okolnosti, ne znamo, ali ono što znamo je da bi njen otac zaista trebalo da bude ponosan na svoju ćerku, koja se zaista hrabro bori i podnosi sve što joj život donese.

Dea „ostavlja bez zbogom“

    Dea nikada nije važila za devojku, koja menja momke, niti je na taj način privlačila pažnju javnosti. Godinama je bila u stabilnoj vezi, čak je i verenički prsten dobila od momka. Međutim, pre dve godine samo je odjednom u novinama izašla šokantna vest da je Dea ostavila svog verenika, vratila mu prsten i posvetila se novoj ljubavi.

Dea i kolega Mladen u emotivnoj vezi

     Mladen Mijatović, novinar televizije „Pink“, kako ga najavljuje njegova draga Dea, uspeo je da na prvi pogled osvoji Deu, koleginicu sa televizije, koja ima kancelariju odmah pored njegove. Iako je 20 godina stariji od nje, opčinio je lepu plavušu, koja je ostavila verenika zbog njega. Njihova ljubav je prosto prelepa, jako često izbacuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, kažu da se zbog sličnosti posla kojim se bave, jako dobro razumeju, da svaki slobodan trenutak provode zajedno. Na odmor su prošle godine bili do Šri Lanke i Maldiva, a ove su se odmarali u Španiji, gde se na slikama vidi koliko dobro funkcionišu zajedno i koliko su srećni. Već dve godine su prosto opčinjeni jedno drugim.

     Iako se oko njenog rođendana šuškalo da će za rođendan biti i svadbenog veselja, do toga ipak nije došlo. Sada čekamo da nas poznati par iznenadi i saopšti nam kada će stati na ludi kamen.

Ime i Prezime: Dea Đurđević

Godina i mesto rođenja: 19. jul 1992. godine, Beograd

Godina: 27

Zanimanje: novinar, voditelj

Facebookhttps://www.facebook.com/dea.durdevic

Instagram: https://www.instagram.com/deadjurdjevic/

Twitter: https://twitter.com/deadjurdjevic

Leave a Reply