David Dragojević – Biografija, Visina, Težina, Godište

David Dragojević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Pitate se da li ste negde već čuli ovo ime, ali ne možete da se setite, pokušaćemo da vam osvežimo pamćenje. Verovatno vam je poznato da je dečko bio dva puta ženjen, a da nije ostao ni sa jednom od dve žene. Čuli ste da je u vezi sa Anom Korać. Sve o ovome i mnogo toga drugog pročitajte u nastavku!

O njemu

Kao što je gore navedeno, Dejvid je rođen 1988. godine u Novom Sadu. O njegovom privatnom životu se ne zna previše, bar do njegovog učešća u „Parovima“. Ovaj dečko se školovao u svom rodnom gradu, a veruje se da je živeo sasvim prosečno. Ima brata, koji je svima poznat, Dejan Dragović, takođe učesnik rijalitija „Parovi“, takođe ima i sestru Suzanu, koja je manje poznata medijima. Veruje se da mu je razvod majke Biljane i oca Gorana baš teško pao, iako nije bio mali. Ovo stvara lošu atmosferu u porodici, a njegov otac se seli u Frankfurt. David žali što ne viđa svog oca češće.

Pre „Parova“ i „Zadruge“ malo se znalo čime se David bavio. Bio je odbrambeni fudbaler FK „Obilić“ iz Zmajeva, a nakon toga je zaigrao za FK „Metalac Asko“ iz Vidaka. 2013. godine je ovaj mladić igrao za FK „Proleter“ iz svog rodnog grada, a iste godine se i povredio, kada je pauzirao 2 godine, nakon čega se vatio u klub.

Ono što je zanimljivo danas jeste to što je David postavljen za sportskog direktora FK „Veternik“. Ovo mesto pripalo mu je zbog očuha, sadašnjeg muža njegove majke, Predraga Opačića zvanog Mungos.

David je bio prilično razočaran svojim nastupima na utakmicama, a česte povrede su ga omele u nameri da bude zapaženiji igrač. Zbog toga odlazi u Kaliforniju, u kojoj provodi par godina. Imao je želju da otvori svoj restoran, a svakao je uživao na prelepim plažama. Ipak na poziv brata se vraća u Srbiju radi učešća u rijalitiju „Parovi“…

David Dragojević

Parovi i Zadruga 2

Profil Davida Dragojevića -Zadruga 2

2017. godine, na poziv svog brata Dejana, David odlučuje da se pojavi u rijalitiju „Parovi“, u kom je ubrzo imao veliki sukob sa njim. Kako se navodi,razlog za sukob braće, bila je Dalila, sadašnja Dejanova supruga. Njihova majka je osudila ovaj potez braće i zamolila ih da se ne tuku oko žena, već da se drže svoje porodice. Kasnije je otkriveno da pravi razlog sukoba i nije bila Dalila, već Aleksandra Subotić.

David je ubrzo nakon ulaska započeo vezu sa ovom poblematičnom devojkom, koja je, kao što je svima poznato, zatrudnela sa dečkom svoje majke. Delovalo je da je u pitanju velika ljubav, a David i Aleksandra su pred kamerama delovali kao jako skladan par. Događaj kojim je David pridobio publiku, bio je trenutak kada je odlučio da Aleksandrinu ćerku Magdalenu, prizna za svoju. U rijalitiju je Aleksandra takođe zatrudnela upravo sa Davidom, ali je izgubila dete, što ih je jako potreslo. Ova romansa je u rijalitiju prerasla i u brak, a kontraverzni par je dobio veliku gledanost. Nije se znalo da li je u pitanju gluma ili prava ljubav. Uz mnogo uspeha i padova, ovaj par je uspeo da ostane zajedno nakon ovog rijaliti programa, a Aleksandra je bila oduševljena Davidovim zaštitničkim stavom prema njoj.

Ovaj par je pozvan ubrzo nakon „Parova“ u novi rijaliti program „Zadruga 2“, a par je ovaj poziv i prihvatio, s obzirom na visinu honorara koji im je nuđen. Bilo je dosta nesporazuma tokom ovog programa među njima, bilo je dosta svađa. David je bio pred izbacivanjem malo nakon ulaska zbog zamalo fizičkog sukoba sa majkom Miljane Kulić, Marijom, ali na svu sreću, veći sukob je izbegnut.

Aleksandra je prva napustila šou i naravno očekivala je da će dočekati uskoro i svog muža Davida, ali to se nije dogodilo. David je došao na naslovne strane svih tabloida, jer se samo par dana nakon izlaska njegove žene smuvao sa Anom Korać, takođe tadašnjom učesnicom. Da li se ovo desilo zbog popularnosti ili prave ljubavi, ostalo je pitanje tokom takmičenja.

Ova veza bila je burna, a kako je delovalo, Anu nije uopšte zanimalo što rastura jednu porodicu. Što je najsmešnije, Aleksandra nije toliko teško prihvatila ovu informaciju, poželela im je čak i sreću. Ipak, David je i dalje u odličnim odnosima sa Magdalenom. Bar je održao reč!

Ana i David su bili gosti i kod Ognjena Amidžića, a u kvizu su pokazali da se izuzetno dobro poznaju i kapiraju. Znali su mnogo jedno o drugome i tada je publici bilo jasno da će ta veza možda i da traje.

Nakon izlaska iz Zadruge 2, ovaj par je nastavio da se viđa, a skoro su kupili i vilu, koju su platili 200 000 evra, prema navodima tabloida. Planiraju da prošire porodicu uskoro i zato su kupili kuću. David je zaprosio Anu, koja se u tabloidima na leto pohvalila.  Ipak je ovo retka ljubav koja je uspela nakon rijalitija, ostaje nam da vidimo samo koliko će to trajati, mi im svakako želimo sreću. Ipak su proživeli mnogo toga pred kamerama, cela Srbija poznaje njihov odnos, svakako zaslužuju da budu srećni.

Kao što ste mogli da zaključite iz navedenog, David je uspeo da postane popularan zahvaljujući svojim pojavljivanjima na televiziji, odlučio je da je to najbolje zanimanje, očigledno. Kako će teći nastavak njegovog života, ostaje nam da vidimo. Kako je naglasio u skorijem intervjuu razmišlja o biznisu i ugostiteljstvu sa svojom izabranicom, videćemo šta će od toga svega biti,ostaje nam da pratimo tabloide u narednoj godini.

Isečci iz „Parova“ i „Zadruge 2“:

Pratite sledeće linkove:

Venčanje Aleksandre i Davida

Priznaje da je zaljubljen u Anu

  • Nadimak: Dejvid
  • Datum rođenja: 7.Septembar 1988.godine
  • Mesto: Novi Sad, Srbija
  • Zanimanje: bivši fudbaler, rijaliti učesnik
  • Visina: 188cm

Leave a Reply