Dalila Mujić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Dalila Mujić Biografija

Dalila Mujić- Prelepo detinjstvo u Beču i mladost u Bosni

     Dalila Mujić (udato Dragojević) rođena je 03.septembra 1993.godine u Beču, u Austriji. Njen otac Huso je imao brak pre njene majke i u tom braku je dobio 3 sina i ćerku. Dalila je njegovo jedino dete sa njegovom drugom ženom, tj. Dalilinom majkom Eminom. Detinjstvo u Beču joj je bilo predivno. Otac i stričevi su joj bili jako bogati, bili su vlasnici kafana u prestonici Austrije, tako da je Dalila kao najmlađe dete uživala, jer je imala bukvalno sve što se poželeti može. Roditelji u Dalilinoj petoj godini odlučuju da se vrate u Bosnu i Dalila osnovnu školu završava u Tuzli, a srednju u Sarajevu. Otac joj je u međuvremenu otvorio prodavnicu u kojoj je Dalila neko vreme radila. Međutim, Huso i Emina se razvode i Husova mezimica prelazi da živi kod oca, jer ona upisuje fakultet u Bijeljini, a otac joj živi u neposrednoj blizini. U vreme dok je živela u Bosni, najbolja drugarica joj je bila Maca Diskrecija.

Dalila Mujić Biografija

Dalila Mujić i svađa sa ocem

     Dok je bio u Beču njen otac je bio sklon alkoholizmu i kockanju, ali je vremenom, zbog narušenog zdravlja počeo da vodi računa o sebi i posvetio se veri (islamu), nakon čega je hteo i svojoj mezicimici da zabrani mnogo toga, što nije u skladu sa zakonima Kurana, ali se ona ubrzo posvađala sa njim. Međutim, mnogo je patila zbog toga, to je više puta i izjavljivala, pa je bila presrećna kada se ipak pomirila sa svojim herojem iz detinjstva.

Dalila Mujić- Bosanska Paris Hilton

     Obzirom da je Dalila prelepa i da je oduvek živela kao princeza u bajci, najpre kod svojih roditelja i kasnije kao samostalna, mediji su je brzo prozvali Bosanskom Paris Hilton. Inače, ona je ima preduzetnički duh, od svog novca je otvorila salon lepote u Crnoj Gori, u Beogradu je živela u skupocenom stanu.

Dalila Mujić- 30.000 Evra i brak

     Dalila Mujić ima i umetničko ime, koje glasi Dalila Moreno. Poznato je da je učestvovala u rijaliti programima “Parovi” i da sada učestvuje u serijalu “Zadruga 3”. U petoj sezoni emisije „Parovi“ Dalila odnosi pobedu i osvaja 30.000 evra. Međutim, u istom serijalu, ona ne samo da osvaja nagradu od 30.000 evra, već osvaja srce sada već njenog supruga Dejana Dragojevića, čiji je brat David u vezi sa takođe učesnicom rijaliti programa i starletom Anom Korać. Ipak, ona i u šestoj sezoni „Parova“ ostvaruje zapažen rezultat. Naime, u šestu sezonu je ušla sa mužem i osvojila drugo mesto, a njen suprug treće. Zanimljivo je to da se par zavoleo u ovom rijalitiju, a da su se ubrzo nakon završetka sezone verili i venčali, iako Dejanovi roditelji u početku uopšte nisu prihvatili Dalilu kao svoju snaju.

Dalila Mujić – Tajno venčanje

     Dalila se sa svojim izabranikom venčala tajno. Zapravo, na venčanje su bili pozvani kumovi i novinari. Roditelje nisu ni obavestili. Ona je uzela njegovo prezime i izjavila da ima tremu kao da nikada nije bila pred kamerama, dok su suze radosnice punile njene oči. Inače, interesantno je to da je ona umesto venčanice obukla belo odelo i da je i tako obučena izgledala prelepo. Izjavila je da njih dvoje kroje svoj život kako njima odgovara i da je jedino važno da su oni srećni, a roditelji će već saznati za njihovo venčanje. Čin veridbe u Sarajevu je bio isto dirljiv koliko i samo venčanje. Planiraju proširenje porodice, a jednom su, nakon posete sirotištu izjavili da žele da usvoje dete.

Dalila Mujić- Živi u dvorcu

    Dalili je od oca dobila plac, pa je sa mužem počela da gradi kuću. Napravili su 103 kvadrata, ali su na društvenim mrežama objavljivali koliko su srećni i ponosni jedno na drugo i na njihov dom iz bajke. Prošlo leto je njigove Instagram profile krasila njihova sreća sa svim detaljima njihovog novog ljubavnog gnezda, gde su stalno naglašavali da je svaki milimetar napravljen sa puno pažnje i ljubavi.

Dalila Mujić i glumačka karijera

     Dalila Moreno se hvali i činjenicom da je kao jako mlada imala ulogu u filmu „Kriza“, gde su joj kolege na filmskom platnu bile glumačke veličine Nikola Kojo i Enes Bešlagić.

Dalila Mujić- Burna prošlost

     Dalila je u četvrtoj sezoni parova bila devojka MC Dada, a onda je počela vezu sa Crnogorcem Mladenom Vuletićem. On ju je u ovoj sezoni i verio, ona je bila jako zaljubljena u njega, baš joj je puno značio, ali na kraju su ipak raskinuli.

     Njen bivši momak rekao je u jednom intervijuu da je siguran da se Dalila bavila prostitucijom. Neki čak tvrde da je imala momka, sa kojim je bila u vezi 4 godine i da je on neko vreme bio u zatvoru. Postoje čak i izvori, koji tvrde da je bila trudna sa njim, ali da je on nju jako maltretirao i fizički i psihički, te da je ona abortirala. Drugi, pak, tvrde, da je ona tada iz Beča pobegla za Švajcarsku, rodila devojčicu i da to dete i dan danas tamo krije, ali ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavila ćerku, što je navodno uradila kako se taj momak, otac deteta ne bi svetio njoj tako što bi naudio devojčici.

Dalila Mujić- Princeza od silikona

     Dalila je prelepa žena, ali je imala više korekcija lica i tela. Iako ona rado priča o tome i ne krije, i da ne želi da nam otkrije, jako je očigledna promena njenog izgleda.

Naime, ona je u svoje lice ubrizgala mnogo toga, imala je operacije nosa, usta su joj puna silikona i tako dalje. Neki izvori tvrde da ne sluša savete plastičnih hirurga, nego želi što više promena da odradi, ali kada se jednom pogledala u ogledalo posle operacije, pala je u depresiju.

     Međutim, njen princ, njena ljubav, njen muž pružio joj je podršku, pa su to nekako prevazišli. On je voli, njemu je lepa i najlepša i to koliko je voli i kolika joj je snaga i oslonac za sve govore njegovi pogledi, postupci, statusi, čak je i ona jednom objavila da je on najbolja osoba na svetu. Nadamo se da će uspeti da izađu kao pobednici „Zadruge 3“, ili da će uspeti bar da sačuvaju svoju ljubav.

Ime i Prezime: Dalila Dragojević (devojačko Mujić)

Datum i mesto rođenja: 03.septembar 1993.godine, Beč, Austrija

Godina: 26

Zanimanje: starleta, glumica

Facebook: https://www.facebook.com/people/Dalila-Dragojevi%C4%87/100010777778129

Instagram: https://www.instagram.com/p/B2ARMsIFRgI/?igshid=s8l0umgr2ea3

Leave a Reply