Bojana Ristivojević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Bojana Ristivojević – Biografija, Visina, Težina, Godište

Bojana Ristivojević- Bezbrižno detinjstvo

     Bojana Ristivojević rođena je 09. maja 1988. godine u Šapcu. U rodnom gradu završila je osnovnu školu, a nakon toga i srednju Ekonomsku školu. Nakon toga, na nagovor i želju svog oca seli se u Novi Sad i završava Visoku poslovnu školu, a zatim i Pravni fakultet.

     Bojana ima roditelje, koji se lepo slažu godinama i u njihovom domu uvek je sve bilo prepuno ljubavi i razumevanja, pa je Bojana otuda zaista pametna, kulturna i ljubazna devojka. Ima rođenog brata Vuka i rođenu sestru Jovanu.

Bojana Ristivojević – Biografija

Bojana Ristivojević- Slikarka bez budućnosti

     Bojana je želela da postane slikarka, ali je život odveo na televiziju. Talentovana je za slikanje, a ovom umetnošću se bavi u slobodno vreme.

Bojana Ristivojević- Rijaliti zvezda

     Iako je prvobitno vodila jutarnji program “Dobro jutro Srbijo” najveću popularnost je stekla vodeći rijaliti programe. Najpre “Maldivi” i “Provodadžija”, ali su je “ Parovi” lansirali u sam vrh zvezda i poznatih ličnosti. Ona je danas toliko popularna da na društvenoj mreži Instagram ima preko 127 hiljada pratilaca. Stekla je veću popularnost, čak i od nekih učesnika programa koje vodi.

Bojana Ristivojević- “Happy” otkaz

     Bojana je u avgustu ove godine rešila da je dosta. 10 godina je radila na TV „Happy“ i kaže da to retko ko može da izdrži, da toliko dugo vodi rijaliti programe, a da se ne zasiti. Nakon što je dala otkaz, otišla je na odmor u Crnu Goru. Rekla je da sa ljudima sa ove televizije nikako nije u svađi, čak ih jako poštuje, jer je odrastala uz njih, ali da jednostavno sebe ne vidi više tu i to je to. Obzirom da je dugo radila i noćni program, došlo je do zasićenja. Oko nastavka njene karijere digla se velika prašina u medijima, mnogi su pisali da je imala ponude sa Pinka, da je zbog toga ustvari i otišla sa TV Happy, da počinje da vodi „Zadrugu 3“, da ima ponude i sa drugih televizija…

Bojana i Festival u Vrnjačkoj Banji

     Priče o Bojaninom otkazu i novim poslovima su danima bile interesantne svima. Međutim, Bojana je rešila da sama organizuje Festival u Vrnjačkoj Banji, pa je pažnju malo skrenula na to. Nakon toga, tabloidi ponovo objavljuju naslove u kojima Bojana prelazi na “Pink”, jer su joj na TV Happy već našli zamenu. Na kraju se sve stišalo i Bojana je izjavila da joj veoma prija to što nema posao i da će o poslu i nastavku karijere početi da razmišlja kada joj ponestane novca, a da do tada razmišlja samo o solo projektima, jer već ima neke ideje u glavi. Rekla je čak da je nikada niko nije ni zvao na Pink, da je sve bio deo propagande i nagađanja pojedinih novinara. Njeni prijatelji i ljudi iz produkcije, koji su joj čak priređivali iznenađenja nakon odlaska, znaju pravi razlog njenog otkaza i njoj je to dovoljno. Ona kaže da nije otišla odjednom, nego da se to znalo već duže vreme, i da je htela već jednom pre godinu dana da ode, ali su je kolege ubedile da ostane.

Bojana Ristivojević- Sex u kolima

     Prelepa voditeljka je odgovarajući na pitanja o sexu, odnosno čudnom mestu gde je vodila ljubav rekla da je svuda po kući, a onda rekla da se to desilo u kolima.

Bojana nestašna od malena

     Bojana tvrdi da su ona i sestra često kao klinke ratovali protiv brata, koji je stariji od njih dve oko 9 godina. Da stvar bude smešnija, brat je sipao vodu ispod vrata, misleći da može da ih udavi.

     Sa tim istim bratom se vozila skuterom na vodi, ali je jednom osetila toliki strah da je od stiskanja zuba uspela da polomi protezu.

     Pažnju javnosti i tabloida je privukla kada se jednog dana skinula u bikiniju i zaputila prema parku, gde je izvodila razne vežbe, gotovo akrobacije, pa su osvanuli naslovi u novinama da je Bojana devojka od gume.

Bojana Ristivojević – Silikoni?

     Bojana je jednom prilikom rekla da razmišlja da stavi silikone u grudi, ali da bi to ipak previše za nju, jer ona ne zna šta bi radila ako joj se ne bi svideli rezultati takvog zahvata. Takođe, tvrdi da je sve na njoj prirodno i da je prava lepota unutrašnja, a ne ono što prikazujemo, odnosno ono što se na prvi pogled vidi.

     Ništa ne bi menjala na sebi, iako ima male grudi, mršava je, pa joj je to i normalno, pa samim tim i nosi kratke suknje, jer joj kao mršavoj devojci to baš i liči.

Bojana Ristivojević- Odmor u kući brata i posvećenost kuhinji

     Bojana često ističe kako voli da vreme provodi odmarajući se u bratovljevoj kući pored Save. Kućica je drvena i pravo je mesto za odmor, komšiluk, kao i u svakom malom mestu je redovno izveštava o novostima u kraju, a otkako je dala otkaz dosta vremena provodi tu čitajući knjige, koje je ranije zapostavila zbog posla. Takođe, kaže da je dobra domaćica, da voli da sprema i da tu najčešće sprema sarmu i punjene paprike, iako obožava italijansku i špansku kuhinju. U kući pored reke voli da okuplja društvo, da spremaju roštilj, da se sunčaju, piju, uživaju…

Bojana Ristivojević- Bez muža i momka

     Iako intrigora javnost svojom pojavom, izgledom, ponašanjem, kulturom, Bojana je pre oko mesec dana objavila prepisku sa Mirom Škorić i napisala da je to uvek aktuelna tema, kada se ona i Mira dopisuju, a to je tema vezana za Mirino nagovaranje ove lepotice da se uda. Nikako da saznamo da li je ona našla ljubav svog života, jer ona svoj privatan život vešto krije od javnosti i novinara. Skoro je rekla da ponekad misli da je problem u njoj, zato što i ne zna kakvog muškarca želi, ali da bi volela da postane majka, naročito kada vreme provodi sa svojom sestričinom Đurđom. Želimo joj puno sreće i u odabiru muškarca i da postane majka, iako tvrdi da je jako neozbiljna kada je ljubav u pitanju, da se jako brzo zaljubi i odljubi i da je samoća posledica njene neozbiljnosti.

Ime i PrezimeBojana Ristivojević

Datum i mesto rođenja: 09.maj 1988. godine, Šabac, Srbija

Godina:  31

Zanimanje:  Voditelj

Facebookhttps://www.facebook.com/bojana.ristivojevic.1

Instagramhttps://www.instagram.com/bokalica/?hl=en

Leave a Reply