Biljana Obradović – Biografija, Visina, Težina, Godište

Biljana Obradović – Biografija, Visina, Težina, Godište

Biljana Obradović – Zanimljivo ime i detinjstvo

     Biljana se rodila 1977. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i IX Beogradsku gimnaziju. Ime je dobila po čuvenoj pesmi “Biljana platno beleše”, jer su njeni roditelji bili na odmoru u Makedoniji, na Ohridu, dok je njena mama bila trudna sa njom.

     Kao mala je išla na balet i ritmičku gimnastiku, svirala klavir, a Grobarka je postala pre nego što je krenula u prvi razred, jer ju je tata vodio na fudbalske utakmice Partizana.

     Inače, kaže da je prvo dete u porodici, da je bila mažena i pažena, da su je svi obožavali i sve joj dopuštali.

     Upisala je Fakultet političkih nauka, ali je konkurisala za emisiju “City” i postala mega popularna. Kao tako mlada je sama jurila vize, finansije… To je uspelo da je ojača, tako da je sama osvojila srca i publike i poznatih ličnosti, sa kojima je bilo jako teško uraditi intervjue.

Biljana Obradović – Zvezda devedesetih

     Biljana je u vreme krize u Srbiji devedesetih radila na ružistastoj televiziji „Pink“ i ulepšavala nam dane vodeći emisiju „City“. Boško, Rada, Aleksandra i Biljana su nam prenosili vesti iz sveta mode, filma, muzike, sporta i usmeravali nam misli na neke pozitivne živote i na lepšu sliku stvarnosti. Biljana danas kaže da su bili mnogo dobra ekipa i da je predložila Bošku da ponovo njih četvoro naprave neku emisiju.

Biljana Obradović – FK Partizan

    Iako se bavila manekenstvom i snimala spotove, što znači da je kamere jako vole,verovatno nije ni pomišljala da će jednog dana biti portparol fudbalskog kluba Partizan, dok je kao klinka išla na njihove utakmice. Međutim, danas je to njen drugi posao, pored posla voditelja. Kaže da obožava i ovaj drugi posao i da je jako posvećena istom. Ide na utakmice, prati rezultate, izveštava javnost o tome, prati svakog igrača, transfere, povrede… Inače, proglašena je za portparola nekog kluba sa najboljim stajlingom i elegancijom, pored portparolke Kruševačkog Napretka.

Biljana Obradović – Jedina koja je odradila intervju sa Viktorijinim anđelima

     Biljana je odradila preko 700 intervijua sa poznatim svetskim facama. Do danas je jedina, koja je odradila intervju sa Viktorijinim anđelima, a poznato je da je jedna od retkih, koja je došla i do mnogih slavnih imena.Šeron Stoun, Hajdi Klum, Roberto Kavali, Itan Houk, samo su neki od mnogo poznatih do kojih je Biljana uspela da dopre, kao veoma mlada. Do takvih imena ni mnoge njene starije kolege nisu mogle da dođu, a kamoli da naprave intervijue sa njima. Takođe, ove godine u Holivudu je održano donatorsko veče, a jedine zvanice iz Srbije bile su Biljana Obradović i Jelena Mandić. Biljana se nekako uvek uklopi u takvo društvo, jer je godinama deo istog.

Biljana Obradović- Opaka bolest i borba

     Biljana je prošle godine otišla na normalne preglede i kontrole i otkrili su joj da ima tumor pankreasa. Taj snimak i dijagnoza su nju šokirali, zato što je ona osoba koja vodi baš zdrav život i vodi računa i o ishrani i o spavanju i trenira.

Nakon operacije, saopštili su joj da su joj izvadili tumor od pola kilograma i da su najpre sumnjali da je u pitanju maligni tumor, ali je ipak bio u pitanju benigni. Biljana se, srećom, brzo oporavila i nastavila da živi normalnim životom, ali je, naravno, to bilo veliko iznenađenje za nju. Koliko joj znače porodica i prijatelji govori i činjenica da je sve vreme pred operaciju radila i pokušala da sakrije od porodice da će uskoro da se nađe na operacionom stolu Kliničkog centra. Trpela je nesnosne bolove, ali je uspela da se izleči i izvuče iz tog pakla. Sada apeluje na sve žene i muškarce da redovno idu na skrininge i kontrole, kao i na sistematske preglede, jer je to najbolja preventiva. Ona ide na kontrole na svakih par meseci, iako je operacija bila 29.maja prošle godine.

Biljana Obradović – Porodica i prijatelji

     Biljana ima veoma malo vremena za sebe. Retko ima slobodne vikende, jer radi i autorsku emisiju „Biljana za vas“, a mnogo obaveza ima oko kluba i izveštaja oko događaja iz kluba. To malo slobodnog vremena, koje ima, provodi sa bratancem i sestričinom, a često je u društvu prijatelja, koji nisu deo javne scene, zapravo nemaju nikakve veze sa javnim životom.

Biljana Obradović uvek ista

     Biljana svoj izgled ne menja godinama, odnosno na televiziji je gledamo godinama, ali njeno lice se ne menja. Kaže da je to sve genetika, jer su joj bake i majka mladolike, ali takođe dodaje da se često odriče nekih namirnica kako bi zadržala liniju. Uz to trenira jogu i fitnes, a često meditira. Tvrdi da sve žene, pa i manekenke i lepotice, imaju problema sa celulitom i borama, da čak i Adrijana Lima želi da privatno bude normalna i bez šminke, a da klinke koriste razna sredstva i fotošop kada hoće da budu lepe, pa samim tim sebe stavljaju u poziciju da izgledaju drugačije i budu nešto što nisu, odnosno da mnogo glume. Za sebe je u početku govorila da ništa nije radila na sebi, osim što je koristila tretman ubrizgavanja sopstvene krvne plazme u lice. Međutim, kasnije je otkrila da je stavila malo silikona u grudi, ali to se veoma primetilo. Ipak, za njen prirodan izgled pobrinuo se i kvalitetan san, jer Biljana bude do 23 h u krevetu.

Biljana Obradović – Još uvek sama

     Pravog našla nije i ne veruje da postoji. Ne samo za nju, nego ona inače misli da ne postoje ljudi koji su pravi jedno za drugo, nego je jednostavno tajna u tome da se sa nekim privlačimo fizički i onda gledamo i da se uskladimo sa istom osobom. Inače, sebi želi nekog koga će osetiti kao muškarca, iako se ne zaljubljuje tako lako. Jedina njena poznata veza je sa montažerom Brankom Kostadinovićem, sa kojim je ipak raskinula nakon dve godine zajedničkog života. Raskinuli su, jer je ona mnogo putovala i imala mnogo obaveza oko posla. Šuškalo se i da je posle operacije bila u vezi sa svojim doktorom, što je ona demantovala i rekla da je normalno da ga voli, jer joj je spasio život. Nadamo se da će zanosna plavuša ipak početi da veruje u gospodina Pravog i da će ga pronaći.

Ime i PrezimeBiljana Obradović

Datum i mesto rođenja: 1977. god., Beograd, Srbija

Godina: 42

Zanimanje:  voditelj, novinar

Facebookhttps://www.facebook.com/BiljanaZaVas

Instagramhttps://www.instagram.com/biljanacity/?hl=sr

Youtube: https://www.youtube.com/profile?user=BiljanaObradovic#g/u

Leave a Reply