Aleksandra Subotić – Biografija, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Subotić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Da li biste mogli  da kažete da će ovaj anđelak od 7 godina porasti u jednu od najkontroverznijih starleta u Srbiji, o kojoj sve novine bruje, koja pravi skandal za skandalom? Verovatno niste ni pomislili da je na ovoj slici Aleksandra Subotić, popularna učesnica rijalitija „Parovi“ i „Zadruga“.  Od ovako nežne devojčice, do moderne devojke, koju prate brojni tračevi i skandali.

Njen svet pred kamerama

Opšte je poznato, ljudima koji su u rijaliti vodama, ko je ova osoba i kako je postala popularna. Za vas neupućene, ali koji biste da saznate nešto više o ovoj devojci, reći ćemo vam par detalja o njoj.

Ova devojka se prvi put pojavljuje u medijima 2016. godine kada je ušla u poznati rijaliti na Hepi televiziji – „Parovi“. Kao razlog za prijavu, navela je obezbeđivanje bolje budućosti za svoju ćerku. Kao i svi u rijalitiju, želela je da se predstavi kao neko ko je imao jako teško detinjstvo, kako bi se narodu što više dopala. Pričala je kako ju je majka izbacila iz kuće sa svega 16 godina, a pravi razlog za ovo je taj što je zatrudnela sa tadašnjim dečkom svoje majke, Aleksandrom Čabarkapom. Za svoju ćerku Magdalenu priča kao o svom najvećem blagu i kao što smo naveli, zbog nje se i prijavila za učešće u ovom rijalitiju. Ubrzo se u kući „ušemila“ sa Davidom Dragojevićem, koji joj je neko vreme bio suprug.

Sa svojim tadašnjim mužem je rešila da 2018. godine učestvuje u rijalitiju „Zadruga 2“, koji se prikazivao na Pink televiziji. Ubrzo joj se u rijalitiju pridružuje i majka Ljuba, kao i Čabarkapa. Čestim svađama sa majkom, ova devojka je postala jedna od najpopularnijih učesnika ovog rijaliti programa. Kao i svi, došla je da pobedi, ali nažalost do toga nije došlo. Najviše sukoba imala je sa Miljanom Kulić i Lunom Đogani. Spekuliše se da je dobijala honorar od 700 eura nedeljno tokom svog boravka.

Aleksandra Subotić – Biografija, Visina, Težina, Godište

 Sve o Aleksandrinom životu

Crnogorska starleta i rijaliti zvezda, Aleksandra, rođena je u Podgorici 1996.godine., majka joj se zove Ljuba Pantović, a otac Karađorđe Subotić. Ima mlađu sestru, koja se ipak odlučila da ne bude predmet novinskih članaka. Završila je osnovnu školu u Podgorici, posle koje se seli u Beograd. U Beogradu se odlučila da upiše školu za Negu lepote, nakon koje završava Modnu akademiju. Iako se bacila u modne vode, ipak je odlučila da je profitabilnije učešće u rijalitijima.

Dok je njena majka bila učesnik u rijaliti programu „Farma“, 2013.godine, njena ćerka je zatrudnela sa tadašnjim dečkom svoje majke, Aleksandrom Čabarkapom. Ovo je izazvalo veliki skandal u porodici, majka nije htela da progovori sa ovom devojkom jako dugo. Nakon odlaska Čabarkape u zatvor, zbog niza kriminalnih dela, Aleksanra se odlučuje na ulazak u Parove 2016. godine, gde upoznaje svog budućeg supruga Davida Dragojevića. David je priznao i njenu ćerku Magdalenu, kao svoju, što je Aleksandri izuzetno značilo. Nakon toga oboje se odlučuju za ulazak u Zadrugu, s ciljem da pobede. Ali David se zaljubljuje u Anu Korać i ostavlja svoju tadašnju suprugu.

Buran privatni život

Zbog ulaska u Zadrugu, majka Ljuba je ostavila na čuvanje svoju maloletnu ćerku Aleksandru svom tadašnjem dečku Čabarkapi. Nije ni slutila šta će je sve snaći i iznenaditi.

Čabarkapa zavodi šesnaestogodišnju Aleksandru, koja ostaje trudna sa ovim čovekom. Iako neželjena trudnoća, ona odlučuje da rodi dete. Nakon izlaska iz Farme, majka izbacuje svoju maloletnu ćerku iz kuće i prekida kontakt sa bivšim dečkom.

Osim ovog  „nesrećnog slučaja“, Aleksandra završava u zatvoru zbog optužbe da je pokušala da iznudi 30000 evra od N.N. lica. Optužena je puštena na uslovnu slobodu, a ovo nikada nije dokazano. Čabarkapa je u to vreme takođe tražio dokaz da je dete njegovo, pa je Aleksandra bila prinuđena da uradi DNK test. Bez obzira što je dokazano da je dete njegovo, ovaj gospodin, kako se pričalo „opasan momak“, nije želeo da prizna ovo dete, jer je već imao tri deteta.

Kao što smo pomenuli, sudbinu male Magdalene, da odrasta bez oca, sprečava David, kasnije 2016. godine i priznaje devojčicu za svoju.

Devojka se miri sa majkom nakon dve godine, kada su njih dve ušle u rijaliti program „Snajke“ zajedno. Tada se činilo da je sa njima sve u redu.

Skandali

Tokom svog učešća u rijaliti mnogobrojnim rijaliti programima, ova devojka je imala niz skandala. Sa Lunom Đogani i Miljanom Kulić imala je mnogo nesuglasica, a ostala je upamćena kao oštra i drska devojka, koja nikoga ne poštuje. Tako ju je jednom prilikom Miki Đuričić pribio uza zid zbog njihove svađe u Zadruzi 2.

U rijalitiju na Hepi televiziji „Parovi“, napravila je mnogo skandala, a mnogi smatraju da je najveći njen ples u tangama na zastavi Srbije. Niko nije mogao da veruje da nema sramota majka jednog deteta.

Nakon porođaja, Aleksandra je imala mnogo problema sa kilažom zbog čega su je mnogi ismevali, ali je ona ubrzo rešila da se baci na vežbanje i do ove 2019.godine je uspela kilažu da dovede do savršenstva. Takođe, kako se priča, devojka je izvršila par hirurških operacija. Rešila je da smanji grudi, jer je smatrala da su prevelike.

Aleksandra u 2019. godini ima novog bogatog dečka, koji je dosta stariji od nje, ali po slikama po društvenim mrežama, deluje da joj je stvarno lepo. Kako pišu tabloidi, njen sadašnji dečko je Peca, koga zovu vijagra. Mnogi su pokušali da čuju detalje iz njihovog intimnog života, čime bi se potvrdio njegov nadimak, ali nisu dobili odgovor na ovo pitanje.

Kako navodi Aleksandra, srećna je i zadovoljna napokon, sa svojom ćerkicom Magdalenom, na koju je ponosna. Poravnala je račune sa svima. Pomirila se sa majkom, i napokon joj je sve nabolje krenulo u životu.

  • Ime i prezime: Aleksandra Subotić (Subotićka)
  • Datum rođenja: 1.Oktobar 1996., Podgorica, Crna Gora
  • Zanimanje: Rijaliti učesnik, starleta
  • Deca: ćerka Magdalena , 6. godina
  • Instagram: https://www.instagram.com/sandrasuboticss/

Leave a Reply