Aleksandra Bursać– Biografija, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Bursać– Biografija, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Bursać- Tragedija u detinjstvu

     Aleksandra Bursać rođena 26.oktobra 1988.godine u Beogradu. Ima sestru Milicu sa kojom je prošla mnogo teških perioda u životu. Naime, majka se sama starala o njima dok su živele same u Zemunu, jer je njena majka ostala udovica, a ona i sestra bez oca, jer im je otac poginuo u ratu.

     Aleksandrina majka je pokušala da svojim devojčicama pruži sigurno detinjstvo, pa se udala za drugog čoveka, međutim njihov život se pretvorio u pakao, jer je taj čovek zlostavljao devojčice i njihovu majku i fizički i psihički, pa su završile u sigurnoj kući kada je Aleksandra imala 5 godina.

Aleksandra Bursać– Biografija, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Bursać- Muzikalna od malena

     Aleksandra je u Zemunu završila osnovnu školu, zatim srednju Pravnu- birotehničku školu, a zatim Pravni fakultet u Beogradu. Međutim, Aleksandra je uvek volela muziku, pa je paralelno sa osnovnom školom završavala i muzičku školu, odsek za violinu. Po završetku niže muzičke škole, peva u horu „Kolibri“, a sa 16 godina počinje da peva u klubu u blizini kuće menjajući drugaricu. U istom klubu je nastupala 3 godine, kada ju je video čuveni Žika Jakšić i posavetovao je da se prijavi za „Zvezde Granda“

Aleksandra Bursać- „Zvezda Granda“ koja nikada nije pobedila

    Aleksandra Bursać je poslušala Žiku, ali nakon prve prijave na ovo takmičenje ne uspeva čak ni da uđe u prvih 12 takmičara, pa tako ne uspeva ni da snimi besplatnu pesmu, koju dobijaju svi „top 12“ takmičari.

     Pored prethodnog neuspeha, Aleksandra ne odustaje, pa se nakon nekoliko godina ponovo prijavljuje za isto takmičenje i ulazi u prvih 12, dobija pesmu i polako njena popularnost počinje da raste.

Aleksandra Bursać- Postala hit pevačica

     Aleksandra Bursać je danas vlasnica mnogo hitova. Imala je duete sa Mirkom Plavšićem, Vanjom Lakatos, a pesmu koju je objavila na  „Youtube- u“ pre 8 meseci „Radim protiv sebe“ već ima preko 4 miliona pregleda. Pesma iz 2018.godine „Čini mi se da sam se zaljubila“ ima skoro 6 miliona pregleda.

Aleksandra Bursać- Uredila svoj dom

     Aleksandra je kupila stan u Zemunu i isti je u martu ove godine renovirala. Rekla je da je dugo štedela novac da preuredi svoj stan, a onda je konačno unajmila arhitektu, naručila nameštaj iz Italije i uredila svoj dom onako kako je oduvek želela.

     Pored svog doma, Aleksandra često vreme provodi po manastirima, jer kaže da se tamo pročisti i nađe mir, jer je njen posao jako stresan. Misli da neke njene koleginice prelaze granicu pristojnosti, ali da ima i normalnih, kojima ovaj posao jako teško pada, pa je potrebno da se čovek povremeno skloni u manastir, razbistri svoje misli i  umiri um i dušu.

Aleksandra Bursać- Ljubavni jadi prelepe pevačice

     Iako se o njenim bivšim momcima jako malo zna, jedino što je priznala je njena veza sa kolegom pevačem Jovicom Stefanovićem i to na početku takmičenja „Zvezde Granda“.

     Nakon toga, pomislila je da je našla ljubav svog života i čak se verila sa Zoranom Uglješićem, ali je odjednom raskinula dugogodišnju veridbu sa svojim verenikom i rekla da je njen najnoviji hit ustvari bila želja autora teksta da tu njenu priču sa bivšim verenikom pretoči u pesmu.

     Radi se o tome da je ona našla poruke njenog momka Anđeli Veštici u kojoj on nju poziva na sex i Aleksandra je uz sve teškoće rešila da stavi tačku na to. Koliko god da joj je bilo teško, išla je čak na seanse kod psihoterapeuta, shvatila je da ništa nije izgubila time što je izgubila prevaranta i rekla da je prebolela i stavila tačku na priču sa njim. Bolelo je mnogo, ali sam je izabrao, a ona je sada dobro. Kako joj i ne bi bilo teško kada je planirala sa njih brak i decu, a on poželeo nešto drugo.

     On je izjavio da je mnogo propatio kako otkako je Aleksandra videla tu prepisku, jer on uopšte nije imao nameru da ima sex sa Anđelom. Rekao je da i da se ne pomiri sa njom, ostaće mu lekcija do kraja života, da više nikada ne povredi osobu koju voli, jer je tako sada povredio i sebe. Takođe je sve vreme tvrdio da bi otišao na taj sex da je zaista planirao da ima nešto sa starletom, ali da se ustvari sve vreme samo sprdao sa njom.

     Aleksandra se iselila iz stana, gde su živeli zajedno, njemu dala rok za iseljenje i tužna, ali beskrajno hrabra rešila da svoj život nastavi bez njega.

Aleksandra Bursać- Romantična duša

     Aleksandra Bursać je rođena u znaku škorpije, pa je samim tim normalno da je pomalo bila ljubomorna dok je bila u vezi sa svojim dragim. Ona je takođe bila beskrajno romantična, priređivala mu je razna iznenađenja, vožnje brodićem, divnu muzikicu, a kada nisu mogli da se vide vodili su beskrajno duge razgovore, često mu je pevala Cecine hitove, jer je voleo da mu ona peva, tvrdila je da ima potpuno poverenje u njega i da ima svu slobodu, da mu ne proverava poruke i telefon nikada, ali da nikada jedino ne bi prešla preko izdaje. Ona je saznala za poruke tako što joj je starleta, kojoj je njen verenik slao poruke, kada je saznala  da je on Aleksandrin dečko, njega blokirala, a njoj napisala da joj je dečko baš bedan i javila joj sve šta joj je ovaj pisao.

Aleksandra Bursać- Najlepši rođendan do sada

     Aleksandra Bursać je ove godine proslavila svoj 31.rođendan. bilo je predivno, a koliko je bila srećna i koliko joj je značila podrška kolega, to se najbolje vidi po fotografijama koje je podelila na društvenoj mreži Instagram. Nadamo se da će ova talentovana lepotica svaki rođendan proslavljati ovako, u najvećoj sreći među svojim bliskim prijateljima. Takođe joj želimo da nađe ljubav svog života, iako ona tvrdi da sada može da da priliku svakom, jer je ozdravila od prethodne veze, samo joj ponekad suze krenu kada se seti tog perioda. Međutim, ona želi da obavezno prvo razmisli, pre nego se upusti u neku romansu, zato što ne želi neku neozbiljnu osobu pored sebe.

  • Ime i Prezime: Aleksandra Bursać
  • Datum i mesto rođenja: 26.oktobar 1988.godine, Beograd, Srbija
  • Godina: 31
  • Zanimanje: Pevačica

Leave a Reply